Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Gyerek bélelt ágyneműk   /   LILU gyerek muszlin ágynemű

MÁR NEM KAPHATÓ - LILU gyerek muszlin ágynemű

Ágyneműt a gyereknek nagy odafigyeléssel válogat minden szülő, hiszen a babák bőrre nagyon érzékeny és könnyen irritálódhat. Ön is éppen egy megfelelő ágynemű .. többet

Ár: tól 26 730 Ft
Összesített értékelés
4.6
29 Összesített értékelés

LILU gyerek muszlin ágynemű

Ágyneműt a gyereknek nagy odafigyeléssel válogat minden szülő, hiszen a babák bőrre nagyon érzékeny és könnyen irritálódhat. Ön is éppen egy megfelelő ágynemű kerese gyermeke számára? Amely kímélő, szép, modern és alkalmas az érzékeny baba bőr számára is? Nem kell tovább keresnie.

Ez a kényelmes és pihe-puha ágyneműhuzat finomszövésű muszlin pamutból készült. Az egyik oldalát sok apró kis arany csillag díszíti, a másik oldala pedig sima, minta nélküli. A bélése hipoallergén szilikonból készült, ezért 100% -osan biztonságos a gyermekek számára. Tökéletes csecsemőknek és gyerekek, ksifiúknak és kislányoknak is.

Tökéletes kiegészítője lesz a kiságynak, bölcsőnek vagy a babakocsinak is. 

Ajánlott mosógépben legfeljebb 40 fokon mosni, nem ajánlott sok mosóport használni és ne használjon fehérítőt sem. Mosáskor az ajánlott maximális fordulatszám 800. Nem szükséges vasalni, de lehet a legalacsonyabb hőmérsékleten.

Méretek:

- takaró 65 x 75 cm

- párna: 25 x 35 cm

Ágyneműhuzat méretek: 75x65 + 35x25 cm
több márkát: LILU

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
29 vásárló
értékelte