Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Gyerek pamut ágyneműhuzatok   /   Gyerek ágyneműhuzat - kisvakond az autóban

Gyerek ágyneműhuzat - kisvakond az autóban

Megfelelő ágyneműt keres gyermekének, olyat, amibe még a legkisebbek is beleszeretnek? Van otthon olyan aprósága, aki rajong a Kisvakondért és a barátaiért? .. többet

Ár: 11 630 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
23 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
7287-0 140x200 11 630 Ft raktáron 2-5 db db

Gyerek ágyneműhuzat - kisvakond az autóban

Megfelelő ágyneműt keres gyermekének, olyat, amibe még a legkisebbek is beleszeretnek? Van otthon olyan aprósága, aki rajong a Kisvakondért és a barátaiért? Akkor éppen megtalálta a gyerekének való ágyneműt!

A Kisvakond ágynemű minden gyerekágyat felvidítanak, sőt még a szobát is. A mese minden kedvelőjének ideális, kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Modern, színes és szép. A Kisvakond és barátai mintát minden gyerek szeretni fog. A Kisvakond őrizni fogja álmukat, amitől a picit sokkal jobban és könnyebben fognak elaludni.

Az ágynemű szép, élénk színekkel büszkélkedhet.

A szülők, elsősorban az anyukák értékelni fogják a minőségi anyagot, hiszen az ágynemű 100%-os pamutból készül. A nyomtatáshoz a legmodernebb technológiát és lágy színeket használnak. Ezek a technológiák és festékek a gyerekekre nézve nem jelentenek veszélyt, és még az élettartamuk is hosszú.

A szett egy párnahuzatot és egy paplanhuzatot tartalmaz, melyek mérete:

- párnahuzat 70 x 90 cm

- paplanhuzat 140 x 200 cm

Ágyneműhuzat méretek: 200x140 cm
több márkát: Matějovský

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
23 vásárló
értékelte