Januári kedvezmények AKÁR 46%-IG

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Gyerek pamut ágyneműhuzatok   /   Babaágynem Anyajegy az autóban

Babaágynem Anyajegy az autóban

Ön is a megfelelő babaágyakat keresi a gyermekek számára, ahová a kicsik szerelmesek lesznek? Van egy kis szeretőd otthon egy rajzfilm Vakond és barátai? Akkor .. többet

Ár: 12 059 Ft
Eredeti ár: 13 426 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
24 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
7287-0 140x200 13 426 Ft 12 059 Ft raktáron 2-5 db db

Babaágynem Anyajegy az autóban

Ön is a megfelelő babaágyakat keresi a gyermekek számára, ahová a kicsik szerelmesek lesznek? Van egy kis szeretőd otthon egy rajzfilm Vakond és barátai? Akkor éppen megtalálta a megfelelő ágyneműt a kicsiknek!

Gyerekágynemű Az anyajegy egy autóban felvidíthat minden kiságyat és gyermekszobát. Alkalmas minden vakond szerelmeseinek, fiúknak és lányoknak. Modern, színes és gyönyörű.

A vakond és barátai motívuma minden gyermek számára vonzó lesz. A vakond alvás közben vigyáz a gyerekekre, és a gyerekek sokkal jobban és könnyebben elalszanak. Az ágynemű tele van gyönyörű színekkel.

A szülők és különösen az anyák értékelni fogják a minőségi anyagot, a 100% -ban természetes pamutot. Az ágynemű nyomtatásához a legújabb technológiákat és lágy színeket alkalmazták. Ezek biztosítják a ragyogást és a stabilitást.

Ezek a technológiák és színek nem károsak a gyermekekre, hosszú életük is van. A babaágynemű párnahuzatot és takarót tartalmaz.

Méretek :

- párnahuzat: 80 x 80 centiméter

- takaróhuzat: 140 x 200 centiméter

Ágyneműhuzat méretek: 200x140 cm
több márkát: Matějovský

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
24 vásárló
értékelte