Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Gyerek pamut ágyneműhuzatok   /   Babaágynemű Mole az autóban

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Babaágynemű Mole az autóban

Ön is a megfelelő gyermekágyneműt keresi a gyerekeknek, amibe a kicsik beleszeretnek? Van otthon egy kis szeretője a Vakond és barátai című rajzfilmnek? Akkor .. többet

Ár: 17 652 Ft
Összesített értékelés
4.7
25 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
7287-0 140x200
17 652 Ft
átmenetileg elfogyott

Babaágynemű Mole az autóban

Ön is a megfelelő gyermekágyneműt keresi a gyerekeknek, amibe a kicsik beleszeretnek? Van otthon egy kis szeretője a Vakond és barátai című rajzfilmnek? Akkor most megtalálta a megfelelő ágyneműt kicsinyei számára!

Gyermekágynemű Egy vakond az autóban minden kiságyat és gyerekszobát felvidít. Alkalmas minden vakond kedvelőnek, fiúknak és lányoknak egyaránt. Modern, színes és gyönyörű.

A Vakond és barátai motívuma minden gyermek számára vonzó lesz. A vakond vigyázni fog a gyerekekre alvás közben, és a gyerekek sokkal jobban és könnyebben elalszanak. Az ágynemű gyönyörű színekkel büszkélkedhet.

A szülők és különösen az anyák értékelni fogják a minőségi anyagot, a 100% természetes pamutot. Az ágynemű nyomtatásánál a legmodernebb technológiákat és lágy színeket alkalmazták. Ezek biztosítják a ragyogást és a stabilitást.

Ezek a technológiák, színek nem károsak a gyerekekre, élettartamuk is hosszú. A gyermekágynemű párnahuzatot és takaróhuzatot tartalmaz.

Méretek :

- párnahuzat: 40x60 centiméter

- paplanhuzat: 135 x 100 centiméter

Ágyneműhuzat méretek: 200x140 cm
több márkát: Matějovský

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
25 vásárló
értékelte