Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek asztalok   /   Gyerek éjjeliszekrények   /   Éjjeliszekrény L12

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Éjjeliszekrény L12

A gyermekeknek is szükségük van a szobájukban egy éjjeliszekrényre, melyre rárakhatják mindazt, ami szükségük van az ágynál. Nagyon fontos, hogy egy gyönyörű, .. többet

Ár: tól 18 604 Ft
Összesített értékelés
4.1
21 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
6775-0 zöld
18 604 Ft
1-3 hét
6775-2 lila
13 842 Ft
1-3 hét

Éjjeliszekrény L12

A gyermekeknek is szükségük van a szobájukban egy éjjeliszekrényre, melyre rárakhatják mindazt, ami szükségük van az ágynál. Nagyon fontos, hogy egy gyönyörű, színes és modern éjjeliszekrény legyen a gyermeke ágya melett. De milyet is kellene választani? Mi ezt az egyszerű és klasszikus éjjeliszekrényt javasoljuk, amely nemcsak praktikus, de szép, színes és funkcionális is. Egy univerzális darabról van szó, amely valóban megfelel minden gyerekszobának, legyen szó fiúk vagy lányok birodalmáról.

Itt biztosan megtalálja a helyét az éjjelilámpa, mese könyv, ébresztőóra, a kedvenc játék vagy akár egy pohár víz. Ezt a darab remek nem csak a gyerekek, hanem a tizenévesek is értékelni fogják.

Az éjjeliszekrény két színváltozatban kapható. A fa színe a kőris, ami nagyon szép és elegáns, mindenki szeretini fogja.

A szekrény kidolgozása első osztájú. A lekerekített formák biztosítják a kellő biztonságot és minimalizálják az esetleges sérülések veszélyét. Az éjjeliszekrény tartós anyagból készült, pontosabban LTD -ből, amely nagyon könnyen karbantartható.

Remekül kombinálható a Lori kollekció egyéb darabjával. Rendelhető ágy, polcok, komódok vagy szekrények. Gyönyörű és egységes gyerek birodalmat teremt egyszerűen a gyorsan.

 - mérete: magasság 51 cm, szélesség 45 cm, mélység 35 cm

 - súly: kb 11 kg

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.1
21 vásárló
értékelte