Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek asztalok   /   Gyerek íróasztalok   /   Gyerek asztal Jamaica - fehérített fából

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Gyerek asztal Jamaica - fehérített fából

Minden gyermekek szobájában szükség van asztalkára, amely lehetővé teszi számukra, hogy rajzolhassanak, írnjanak vagy játszhassanak. Vásároljon egy olyan .. többet

Ár: 17 487 Ft
Összesített értékelés
4.4
21 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5986-0 Jamaica - fehérített fa 17 487 Ft átmenetileg elfogyott

Gyerek asztal Jamaica - fehérített fából

Minden gyermekek szobájában szükség van asztalkára, amely lehetővé teszi számukra, hogy rajzolhassanak, írnjanak vagy játszhassanak. Vásároljon egy olyan gyermek asztalz, mely modern, eredeti és praktikus is egyben. Ez az asztal pontosan ilyen, ráadásul újraéleszt bármilyen helyiséget. Ezért mi ezt a Jamaica asztalt javasoljuk.

Egy nagyon különleges alakú gyermek asztalról van szó, amely biztosan elnyeri mindenki tetszését, senkit sem fog figyelmen kívül hagyni. Alkalmas különböző feladatok megoldására, festésre vagy különböző játékra, mint például az ötórai tea.

Az asztal fából készült és a felülete speciális kezelése lehetővé teszi, hogy az asztalt könnyen le lehet mosni. Az asztalnak eredeti és érdekes alakja van, a szélei le vannak kerekítve, ami növeli gyermeke biztonságát és kiküszöböli a lehetséges sérüléseket.

Méretek:

- magasság 33 cm

- szélesség 94 cm

- mélység 50 cm

SZÍNEK: fehérített fa

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
21 vásárló
értékelte