Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek asztalok   /   Gyerek íróasztalok   /   Gyerek íróasztal Amadeus Junior II

Gyerek íróasztal Amadeus Junior II

A Junior II egészségügyi asztal minden iskolás számára ajánlott. Támogatja az ún. dinamikus ülést, amivel megelőzhető a hátfájás vagy enyhíti azt. Az asztal .. többet

Ár: tól 181 767 Ft
elérhetőség 2-4 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
17 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5371-3 zöld 181 767 Ft 2-4 hét db
5371-4 akác 181 767 Ft 2-4 hét db

Gyerek íróasztal Amadeus Junior II

A Junior II egészségügyi asztal minden iskolás számára ajánlott. Támogatja az ún. dinamikus ülést, amivel megelőzhető a hátfájás vagy enyhíti azt. Az asztal szükség szerint állítható. Ennek köszönhetően egészséges körülményeket alakíthat ki az ülésre és elegendő teret az asztal és a szék között. Az asztal ezáltal a gyermekével együtt nő és nem kell minden évben új asztalt vennie.

Ugyancsak állítható az asztal lapjának dőlésszöge és az asztal magassága. Az asztallap 0-60 fokban dönthető meg. A nyaki gerinc kisebb terhelést kap és az egyenes háttartásra ösztönzi a gyereket. Az asztalban légdugattyú van, így az asztal magasságának beállítása 53-80 cm között nagyon egyszerű. Az asztalnál lehet ülni, félig ülni vagy állni. A beállítható magasság lehetővé teszi a szükség szerinti munkát az asztalnál.

Az asztal könnyen és kényelmesen kezelhető. Pár másodperc alatt és pár egyszerű lépésben megváltoztatható az asztal magassága, amire még egy gyerek is képes.

Az asztallap alatt egy fiók található, ami az írószerek és minden más tárolására alkalmas. Az asztal deszkájának alsó listája kihúzható, ezzel megakadályozható, hogy megdöntéskor lepotyogjanak róla a tárgyak.

A tárolódobozban minden, amire szükség van elfér. A könnyebb kezelés érdekében az asztalnak két guruló kereke van.

Az Amadeus gyerek íróasztal - Junior II egy sor egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik. Megfelel a hazai és a külföldi az ergonómiai és terhelési normáknak. Az asztal nagyon szilárd, minőségi anyagokból készült és hosszú élettartamú.

Méretek:

- 102 x 76 cm

- a magassága állítható 53 - 80 cm

több márkát: Amadeus

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
17 vásárló
értékelte