Gyerek kanapé FARM - kék

Miért ne lehetne a gyerek szoba kellős közepén egy vidám állatokkal teli farm? Ennek a kanapénak köszönhetően lehet! Gyermeked imádni fogja mert pihe puha .. többet

Ár: 21 238 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2569-0 B 5+ 21 238 Ft 14 napon belül db

Gyerek kanapé FARM - kék

Miért ne lehetne a gyerek szoba kellős közepén egy vidám állatokkal teli farm? Ennek a kanapénak köszönhetően lehet! Gyermeked imádni fogja mert pihe puha anyaga van és nagyon strapabíró. Remek hely pihenésre, játszásra és mese nézésre is. A modern tervezésnek köszönhetően minden gyerek szobában megtalálja a helyét.

A kanapé könnyű, így a gyermek egyedül is áthelyezheti, szétszedheti illetve összerakhatja. A kanapé kiváló minőségű habszivacsból készült, mely a támlánal meg van erősítve, így a kanapé kellően stabil. Az fekvőhely mérete ebben az esetben 71,5cm x 160cm és a matrac vastagsága 8 cm.

A csomagolás része egy negyedik extra ülőke is, amelynek köszönhetően a kanapé nagyobb gyerekek számára kimagasítható vagy szétszedett állapotban meghosszabbítható. A kanapéhoz tépőzárral csatolható.

Minden teljes csomagban a kanapén és a negyedik toldalékon kívül található egy külön párna és ülőzsák is.

A kanapé huzata 100% pamutból készült és velúr van hozzáadva. Ennek köszönhetően a kanapé kellemes tapintású mint a plüss és elenáll a szennyeződésnek. Ha a huzat mégis csak piszkos lesz, akkor le lehet venni és mosógépben mosni.

A kanapé teljes méretei:

- szélesség 98 cm, magasság 59 cm, mélység 48 cm

A kanapé nem helyettesítheti az ágyat és semmikép nem ajánlott alvásra.

SZÍNEK: kék, gyermek motívum (képek)

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte