Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek kanapék és fotelek   /   Gyerek kanapék   /   Farma gyerek kanapé

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Farma gyerek kanapé

Donald bácsinak volt farmja, és lehet otthon! Ha megvásárolja ezt a praktikus kanapét a gyerekszobába, nem csak a gyerekek, hanem a kanapé is megtérül Önnek. .. többet

Ár: 31 075 Ft
Összesített értékelés
4.4
34 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
2569-0 B 5+
31 075 Ft
átmenetileg elfogyott

Farma gyerek kanapé

Donald bácsinak volt farmja, és lehet otthon!

Ha megvásárolja ezt a praktikus kanapét a gyerekszobába, nem csak a gyerekek, hanem a kanapé is megtérül Önnek. Hosszú élettartamú, kellemes tapintású, nagyon bújós, állatmotívumú, modern és vonzó. Alvásra, pihenésre, játékra és minden más gyermeki tevékenységre, ami eszedbe jut.

Könnyű felépítésének köszönhetően a gyerekek szabadon mozgathatják a szobában. Az ülés teste kiváló minőségű poliuretán habból készült, amely helyenként szilárdabb a tartás érdekében.

A legfeljebb 8 cm-es magasságú 4. ülés használatakor a hálóhely mérete 71,5 cm x 160 cm, . Ugyanakkor lehetővé teszi az ülés magasságának növelését a nagyobb gyermekek kényelmes ülése érdekében.

Az ülés levehető pamut és velúr huzattal rendelkezik. A gyerekek egyszerűen imádják. Nagyon puha és bolyhos, akár a plüssállatok bundája! A készlet tehát egy kanapéból, egy 4. ülésből, egy extra párnából és egy üléstáskából áll.

Az összecsukható kanapé paraméterei:

- Szélesség 98 cm

- Magasság 60 cm

- Mélysége 48 cm

SZÍNEK: kék, gyermek motívum (képek)

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
34 vásárló
értékelte