Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek kanapék és fotelek   /   Gyerek kanapék   /   Gyerek kanapé - Virágok

Kedvezmény

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerek kanapé - Virágok

Míg a nyuszi vagy a Hello Kitty minta inkább a kisebbek gyerekek számára alkalmas, ez gyerek kanapé ideális a kis hölgyeknek. A virágokkal teli színes minta .. többet

Ár: 32 236 Ft
Összesített értékelés
4.6
36 Összesített értékelés

Gyerek kanapé - Virágok

Míg a nyuszi vagy a Hello Kitty minta inkább a kisebbek gyerekek számára alkalmas, ez gyerek kanapé ideális a kis hölgyeknek. A virágokkal teli színes minta romantikus. Minden lány megkedveli. Akár szerelmeslevelet ír, akár szíveket rajzol, ez a megfelelő bútor a számára.

Elvarázsol a praktikusságával, amely harmonizál a dizájnnal. A kanapé könnyű, könnyen mozgatható. Nagyobb lányoknak kiváló, annak köszönhetően, hogy egy 4. kiegészítő üléssel megemelhető. Jobb lesz kiegyenesített lábbal ülni, mert nem kell behajtani a lábukat. A tépőzárral rögzített ülőkével meghosszabbodik az kanapé hossza szétnyitott állapotban. Minden nagyon puha, csak a háttámla keményebb.

A kanapé méretei:

- szélesség 98 cm, magasság 59 cm, mélység 48 cm

Szétnyitott kanapé méretei + 4 toldalék ülőke

- szélesség 98 cm, magasság 59 cm, mélység 168 cm

- fekvő felület 71,5cm x 160cm, a habszivacs magassága 8 cm.

A kanapé tartozéka párna, 4 toldalék ülőke és babzsák. Ezen a mesék nézése közben pihentetheti a lábát. A huzat természetes pamutból készült, welurral, összetétele nagyon hasonlít a plüssállatokhoz. Kényeztesse gyermekeit. Ha az üléshuzat véletlenül beszennyeződik, mosógépben mosható.

A kanapé nem helyettesítheti az ágyat és semmikép nem ajánlott alvásra.

SZÍNEK: rózsaszín, gyermek motívum (képek)

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
36 vásárló
értékelte