Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő 12 - vidám kert

MÁR NEM KAPHATÓ - Magasságmérő 12 - vidám kert

A gyermeke szobája be van rendezve, minden szükséges bútor a helyén van, de még így is az az érzése van, hogy valami hiányzik? Akkor próbáljon ki különböző .. többet

Ár: 5 250 Ft
Összesített értékelés
4.2
18 Összesített értékelés


Magasságmérő 12 - vidám kert

A gyermeke szobája be van rendezve, minden szükséges bútor a helyén van, de még így is az az érzése van, hogy valami hiányzik? Akkor próbáljon ki különböző kiegészítőket és dekorációkat. Többek közt mi egy magasságmérőt javasolunk, mely nem csak szép, vidám és játékosságot hoz a gyerekszobába, de rendkívül hasznos is.

Hiszen itt nyomon követheti, hogy hogyan cseperedi gyermeke és egy rendkívüli emléke is lesz. Az ön szüleinek még valószínüleg most is ott vannak az ön magasságának nyomai a ajtórámán, de az öné sértetlen maradhat.

A magasságmérő félmatt öntapadó fóliából készült és nagyon szép élénk és vidám színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődést még akkor is a oldalról nézzünk rá. A matricák ellenállnak a napfénynek.

A magasságmérő szélei géppel vannak lemetszve. A felragasztása nagyon egyszerű, hiszen elég levenni az alapfóliáról és a kiválasztott helyre felragasztani. Mivel valószínűleg gyermeke birodalmát fogja ez a dekoráció díszíteni, hívja segítségül őt is. Együtt sokkal könnyeb lesz kitalálani, hogy hol is lesz ez a magasságmérő a legjobb helyen. A képzeletnek nincsenek határai. A felragasztásra megfelel bármilyen sima és száraz felület, ezért felkerülhet a falra, bútorra, ajtóra vagy akár a csempére is.

A csomagolás része egy jelző is, amellyel az aktuális magasságot bejelölheti.

Kizárólag környezetbarát és egészségre semmilyen módon nem káros színnek felhasználásával készült, nincs semmilyen kellemetlen szaga.

Mérretek:

- magasságmérő mérete: 28 x 122 cm

- kalibrált: 60 cm -től, 140 cm -ig. 

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
18 vásárló
értékelte