Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó ablakmatricák   /   Ablakmatricák - macskák - 0,3 m2

árkedveznény

MÁR NEM KAPHATÓ - Ablakmatricák - macskák - 0,3 m2

Szereti gyermeked a cicákat? Akkor biztosan örömet szerez neki, ha a szobáját cicákkal díszíted ki. Különböző méretük, fomájuk és színük van, de egy biztos, .. többet

Ár: 2 959 Ft
Eredeti ár: 5 392 Ft
Összesített értékelés
4.8
6 Összesített értékelés


Ablakmatricák - macskák - 0,3 m2

Szereti gyermeked a cicákat? Akkor biztosan örömet szerez neki, ha a szobáját cicákkal díszíted ki. Különböző méretük, fomájuk és színük van, de egy biztos, minden gyerekszobában tökéletesek lesznek. Játékosságot és vidámságot hoznak a szobába, legyen szó kislány vagy kisfiú szobájáról.

Az ablakmatricák fényes, átlátszó és öntapadó fóliából készülnek. Ennek köszönhetően az ablak mindkét oldalról jól láthatók és az ablakon is át lehet látni.

A nyomtatására használt technológia biztosítja a színek teltségét és élénkségét. A képek környezetbarát, egészségre semmilyen módom nem káros színekkel van nyomtatva és nincs semmilyen kellemetlen szaguk. Jól felragaszthatók sima és száraz felületekre. A matricák ellenállnak a napfénynek.

Vásárolj gyermeked számára egy gyönyörű és vidám dekorációt.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
6 vásárló
értékelte