Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Faldekoráció

árkedveznény

MÁR NEM KAPHATÓ - Faldekoráció

Szeretné feldíszíteni kislány szobáját, valamivel ami szép, színes és gyengéd hangulatot visz a gyerekszobába? Valamit imitől felragyog az egész szoba? Akkor .. többet

Ár: 8 753 Ft
Eredeti ár: 10 260 Ft
Összesített értékelés
4.4
17 Összesített értékelés


Faldekoráció

Szeretné feldíszíteni kislány szobáját, valamivel ami szép, színes és gyengéd hangulatot visz a gyerekszobába? Valamit imitől felragyog az egész szoba? Akkor már nem kell tovább keresnije, mert ez a szívecskés dekoráció remek megoldás! Kislánya imádni fogja őket és a gyerekszoba teli lesz vidámsággal és játékosságal.

Ezt a dekoráció szettet különböző méretű szívecskék alkotják, különleges lila, rózsaszín, tégla és kék-lila színek árnyalataiban. Már a formák az sugallják, hogy ez egy speciális faldekoráció igényes gyerekeknek, amelyekkel modern gyerekszobát alkothat a kislánya számára.

A matricákat nem csak a falra ragaszthatja, hanem bármilyen száraz és sima felületre. Kérje meg gyermekét, hogy segítsen, és váljanak közösen belsőépítésszé, miközben kiötlik, hogy ezt a szép dekorációt hová helyezik el. A képzeletnek semmi sem szab határt! A falmatrica így felkerülhet a szekrényekre, ágyakra, ajtókra, ablakokra, tükrökre vagy más helyekre is.

A falmatricát nagyon könnyű felragasztani, elég lehúzni az alapfóliáról és felhelyezni a kívánt felületre. A falmatrica nem igényel komolyabb törődést, elég időről időre nedves ronggyal áttörölni és kész is!

A dekoráció félmatt öntapadó fóliából készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép élénk színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődését. A matricák kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek, nincs semmilyen kellemetlen szaguk és ellenállnak a napfénynek.  

A Szívecskék faldekoráció 0,5 négyzetméter nagyságú és a csomagolásban a következő matricák találhatóak: 

- 20x nagy szívecske, melyek mérete  21 x 19 cm és 10 x 10 cm közt van 

- 14x kisebb szívecske,  6x 6cm -től, 4cm x 4cm -ig

- 21x kör, melyet átmérője 5cm -től és 3cm -ig van

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
17 vásárló
értékelte