Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó dekoráció - világegyetem

MÁR NEM KAPHATÓ - Öntapadó dekoráció - világegyetem

A gyermekét érdekli minden, ami a világegyetemmel kapcsolatos? Szívesen jár csillagvizsgálóba és falja a világegyetemről szóló könyveket? És Ön, mint szülő .. többet

Ár: tól 3 945 Ft
Összesített értékelés
4.5
21 Összesített értékelés


Öntapadó dekoráció - világegyetem

A gyermekét érdekli minden, ami a világegyetemmel kapcsolatos? Szívesen jár csillagvizsgálóba és falja a világegyetemről szóló könyveket? És Ön, mint szülő szeretne egy kis életet, vidámságot vinni a gyerekszobába, és egyúttal pontot tenni a gyerekbirodalom tökéletességének végére? Akkor biztosan nagyra értékeli ezt a világegyetem matricát.

A matrica kiváló megoldás, mivel a gyermeke a világegyetem mintától lelkes lesz és az Ön álmát is megvalósítja, hiszen új életre kelti és tökéletesen összehangolja a szobát. A gyerekszobából a matricának köszönhetően olyan hely lesz, ahol a gyermeke zavartalanul olvashat az univerzumról és a királyságában tulajdonképpen egy kis csillagvizsgálót alakít ki.

A dekoráció színei élénkek, vidámak, így a gyerekszobának éppen azt nyújtják, amire szüksége van. Lányok és fiúk szobájába egyaránt használható. A matrica zavartalan játszást biztosít a gyerekeknek. Gyermeke lehet űrhajós, akik az univerzumot kutatja. Űrbeli küldetése során űrhajókkal, meteorokkal, csillagokkal találkozik. A gyerek fantáziája határtalan és órákon át tud jókat játszani a dekorációval.

A matricák öntapadó félmatt fóliából készültek, ami biztosítja a fény gyönyörű visszaverődését és a dekoráció valódivá válik. Ellenáll a napfénynek is.

A matricákat nem csak a falra ragaszthatja, hanem bármilyen száraz és sima felületre. Kérje meg gyermekét, hogy segítsen, és váljanak közösen belsőépítésszé, miközben kiötlik, hogy ezt a szép dekorációt hová helyezik el. A képzeletnek semmi sem szab határt! A falmatrica így felkerülhet a szekrényekre, ágyakra, ajtókra, ablakokra, tükrökre vagy más helyekre is. 

A levonók nyomtatására használt technológia biztosítja a színek teltségét és élénkségét. A levonók egészségre nem ártalmas és környezetkímélő festékkel készülnek, valamint nincs kellemetlen szaguk. Nagyon egyszerű a használatuk, elég lehúzni az alapfóliáról és felragasztani. A dekorációt nedves ronggyal át lehet törölni.

A dekoráció több méretben kapható. Az egyes dekorációk pontos méretéről a csatolt dokumentumban tudhatnak meg többet.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
21 vásárló
értékelte