Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó fali dekoráció Dinoszauruszok

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Öntapadó fali dekoráció Dinoszauruszok

Keres valamit ami a gyermeke szobáját feldobja? Gyermeke imádja a dínókat? A polcok tele vannak dínós könyvekkel és a dínós rajzfilmek a kedvencei? Akkor .. többet

Ár: tól 10 546 Ft
Összesített értékelés
4.5
20 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
605-0 0,5 m² dínó
10 546 Ft
átmenetileg elfogyott
605-3 2,4 m² dínó
30 411 Ft
átmenetileg elfogyott

Öntapadó fali dekoráció Dinoszauruszok

Keres valamit ami a gyermeke szobáját feldobja? Gyermeke imádja a dínókat? A polcok tele vannak dínós könyvekkel és a dínós rajzfilmek a kedvencei? Akkor biztosan örülni fog majd ha meglátja ezt a fantasztikus fali dekorációt tele vidám dínókkal. Saját dínóprakot alkothatnak együtt. 

A matricák nagyon jól ragadnak. Könnyen tisztán tarthatóak - elég nedves ruhával áttörölni. A félmatt öntapadó fóliának, amelyből a dekoráció készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép élénk színei vannak. A fólia csökkenti a fény visszaverődését minden szögben és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz. A matricáknak nincs semmilyen kellemetlen szaguk, ellenállnak a napfénynek és kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek.

A dekorációt sima és száraz falakra, ajtókra és bútorra ajánlott ragasztani - bárhová, ahová a gyermeke fantáziája szeretné. Több információ a dekoráció méreteiről az alábbi dokumentumban található.

A gyönyörű művészi kivitelezésnek köszönhetően a dekoráció érdekes és mutatós. 

Öntapadó fali dekoráció dinókkal többféle méreteben 0,5 1,6 vagy 2,4 négyzetméter.

További információkat az egyes matricák méreteiról az alábbi dokumnetumban találhat.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
20 vásárló
értékelte