Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó falmatricák - farm M3 (J)

Öntapadó falmatricák - farm M3 (J)

Öntapadó falmatricák állatkákkal, melyek a képen jobb irányba vannak irányulva (az állatkák jobbra néznek, ezért ajánljuk a szoba bal falára ragasztani .. többet

Ár: tól 8 616 Ft
Eredeti ár: tól 14 918 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.8
4 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
633-0 0,5 m² 10 260 Ft 5 603 Ft átmenetileg elfogyott
633-2 1 m² 14 918 Ft 8 616 Ft raktáron csak 1 db db

Öntapadó falmatricák - farm M3 (J)

Öntapadó falmatricák állatkákkal, melyek a képen jobb irányba vannak irányulva (az állatkák jobbra néznek, ezért ajánljuk a szoba bal falára ragasztani őket).

A farm öntapadó falmatricák minden pici gyerek szobáját felvidítják. A dekoráció farmot kerítéssel képez, ahol többek között kisbárányok, kiscicák, lovak, bocik, kutya és kutyaól, fák és kacsató is található.

A farm állatkáinak elhelyezése kizárólag a gyermeke fantáziáján függ. A dekoráció kellemes pasztell színei nyugtató és vidám benyomást nyújtanak. Nagyon egyszerű a felragasztásuk és a tisztántartásuk is - elég nedves ruhával áttörölni.

A dekoráció öntapadó félmatt fóliából készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően a színek nagyon élénkek. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődését és a dekorációnak minden szögből reális hatást kölcsönöz. Az öntapadó falmatricáknak nincs semmilyen kellemetlen szaguk, ellenállnak a napfénynek és kizárólag környezetbarát és egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek.

Nem csak sima és száraz falra lehetséges felragasztani, de ajtóra, bútorra is - bárhová ahová a gyerek fantázia szeretné, alkalmas.

A fő kép kizárólag illusztrációként szolgál, a csomag valódi tartalmát a termék leírása alatt találhatja meg. Több információ a termék egyes méreteiről az alábbi dokumentumban található.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
4 vásárló
értékelte