Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek öntapadó falmatricák   /   Öntapadó falmatricák - virágocskák

Öntapadó falmatricák - virágocskák

Tökéletessé varázsolni egy gyerekszobát bizony nagyon nehéz. Kiválasztani a megfelelő bútort nem jelent nehézséget, de mindent öszhangba hozni úgy, hogy vidám, .. többet

Ár: tól 5 438 Ft
Eredeti ár: tól 6 200 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.3
21 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
643-0 0,5 m²
6 200 Ft 5 438 Ft
raktáron csak 1 db
db
643-2 1 m²
15 651 Ft
átmenetileg elfogyott
643-3 1,6 m²
22 372 Ft 19 048 Ft
raktáron csak 1 db
db
643-4 2,4 m²
18 508 Ft 17 609 Ft
raktáron csak 1 db
db

Öntapadó falmatricák - virágocskák

Tökéletessé varázsolni egy gyerekszobát bizony nagyon nehéz. Kiválasztani a megfelelő bútort nem jelent nehézséget, de mindent öszhangba hozni úgy, hogy vidám, színes és játékos is legyen már nem olyan egyszerű. És a végső tökéletes hatást tényleg bármi képviszelheti. Egy kép, lámpa vagy ágyneműhuzat. De mi biztosan egy gyönyörű fali dekorációt ajánlunk, mely képes az egész gyerekszobát felragyogtatni. Ha kislány szobáról van szó, akkor ezek a szép matricák önökél sem hiányozhatnak, minden kis hercegnő biztosan értékelni fogja őket!

A színes virágoknak nagyon kellemes pasztell színei vannak. Decens és univerzális dekoráció minden korosztály szobájába. Az egyes virágoknak különböző átmérőjük és szín árnyalatuk van, ami lehetővé teszi hogy megismételhetetlen mintát alkosson. A matricák fehér fóliára vannak nyomtatva, de csak némelyiknek van fehér széle is, ami lehetővé teszi, hogy a matricákat bármilyen háttérre felragaszthatja.

Nagyon könnyű felragasztani és karbantartani őket. A matricát elég levenni az alapfóliáról és felragasztani a kívánt helyre, utána elég nedves ruhával időről időre áttörölni. Sima és száraz falakra ajánlott ragasztani, de ragasztható bútorra, ajtóra, ablakra vagy csempére is. Nem szükséges összerakni az egyes leveleket, hogy a virágot is össze tudja rakni. A matricák fehér fóliára vannak nyomtatva és némelyiknek fehér széle is van. 

A dekoráció félmatt öntapadó fóliából készült és a nyomtatási technológiának köszönhetően nagyon szép színei vannak. A félmatt fólia csökkenti a fény visszaverődését oldalirányból és a dekorációnak reális hatást kölcsönöz. A matricák kizárólag környezetbarát, egészségre nem káros festékek felhasználásával készültek, nincs semmilyen kellemetlen szaguk és ellenállnak a napfénynek is.

Több információt az egyes dekorációkról a csatold dokumentumban találhat.

több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
21 vásárló
értékelte