Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek tapéták   /   Gyerek fotótapéták   /   Fotótapéta - farm

árkedveznény

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Fotótapéta - farm

Az állatokat a gyerekek nagyon kedvelik és az élet a farmon sokak számára vonzó. Most saját farmot alakíthatnak ki a farm mintájú fotótapétával. Ez a fotótapéta .. többet

Ár: tól 7 284 Ft
Eredeti ár: tól 8 635 Ft
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
911-0 1 m² 8 635 Ft 7 284 Ft átmenetileg elfogyott

Fotótapéta - farm

Az állatokat a gyerekek nagyon kedvelik és az élet a farmon sokak számára vonzó. Most saját farmot alakíthatnak ki a farm mintájú fotótapétával. Ez a fotótapéta beragyogja és megszépíti a gyerekszobát, legyen az kislányé vagy kisfiúé. 

Ezek a fotótapéták nagyon egyszerűen ragaszthatók, nincs szükség tapasztalatra, sőt, speciális ragasztóra sem, hiszen elég a hagyományos tapétaragasztó. A ragasztás gyors és egyszerű. A fotótapéta falra, de fára, üvegre és keretre is ragasztható.

A gyerekszobába való fotótapéta nagyon univerzális, a mérete választható aszerint, amilyenre szüksége van. A megrendelésnél ezért mindig meg kell adni, hogy milyen méretű fotótapétát szeretne. Könnyen ki lehet számolni a tapéta árát is. Elég összeszorozni az A-t a B-vel és a C-vel, és máris meg van az ár. Az A a fotótapéta szélessége, a B a magassága a C pedig a ára.

Rendelésre az Ön által megadott méretben legyártható a tapéta. Ebben az esetbe különleges rendelésről van szó, ami azt jelenti, hogy nem lehet visszalépni a szerződéstől.
MOTÍVUM: állatkák, póni, farm
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte