Banaby.hu   »   Gyerekágyak   /   Gyerekágyak leesésgátlóval   /   OURBABY gyerekágy MARCO

MÁR NEM KAPHATÓ - OURBABY gyerekágy MARCO

A gyerekágy legfontosabb tulajdonsága a hibátlan és kiváló minőség. És a Marco gyerekágy garantáltan ilyen. A Ourbaby kollekcióból származó ágyak kiváló .. többet

Ár: tól 85 908 Ft
Összesített értékelés
4.3
18 Összesített értékelés


OURBABY gyerekágy MARCO

A gyerekágy legfontosabb tulajdonsága a hibátlan és kiváló minőség. És a Marco gyerekágy garantáltan ilyen. A Ourbaby kollekcióból származó ágyak kiváló minőségi anyagokból készülnek, és a gyártási eljárások biztosítják, mely csak a minőségét, de gyermeke zavartalan alvást is.

Egy leesésgátlós ágyról van szó, melynek köszönhetően a gyermekek nem esetnek le az ágyról és így a szülők is zavartalanul aludhatnak éjjel. Az ágy minőségi tömör fenyőfából készület és három réteg lakkozott.

Az ágy a poznańi Fatechnológiai Intézet tanúsítványával rendelkezik, ami nélkül Európában nem árusítható emeletes ágy.

A leesésgátló elhelyezhető az jobb vagy bal oldalára is. Ezért kérjük, hogy megrendeléskor a megjegyzésbe mindig határozza meg, hogy hová helyezzük el.

A csomagolásban található egy ágyrács, egy poliuretán matrac (pamut huzattal, amely a cipzáras és így lehetséges könnyedén el távolítani), két tárolót kerekeken (tároló előlapjai tömör fából készültek, az oldala pedig lamináltból). A tároló az ágynemű, játékok és egyéb dolgok tátoására tökéletesen alkalmas.

Az ágy terhelhetősége 80 kg. 

Méretek:

- 190 x 87 x 80 cm

- 204 x 97 x 80 cm

Gyerekágy színek: natúr, fehér, fenyő
Gyerekágy típus: leesesgátlóval, tárolóval, matraccal és ágyráccsal, matraccal, ágyráccsal
Ágyak anyaga: tömör fa

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
18 vásárló
értékelte