Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerekszoba szőnyegek   /   Gyerek szőnyegek   /   Gyerek szőnyeg STAR rózsaszín-ezüst-szürke

MÁR NEM KAPHATÓ - Gyerek szőnyeg STAR rózsaszín-ezüst-szürke

Gyermeke birodalmát minden szülő szeretné kidíszíteni és vidám játékossággal feltölteni. Szeretne ön is valamit a gyerekszobába, de nem tudja pontosan, hogy mi .. többet

Ár: tól 27 921 Ft
Összesített értékelés
4.2
18 Összesített értékelés

Gyerek szőnyeg STAR rózsaszín-ezüst-szürke

Gyermeke birodalmát minden szülő szeretné kidíszíteni és vidám játékossággal feltölteni. Szeretne ön is valamit a gyerekszobába, de nem tudja pontosan, hogy mi is lenne az igazi? Mi egy szép új szőnyeget javasoljuk.

Egy szőnyeg nem csak dekoratív, de nagyon praktikus is egyben. Ráadásul modern, szép, színes és nagyon mutatós is. Bármilyen gyerek birodalomban biztosan megtalálja a helyét, legyen szó kislányok vagy kisfiúk szobájáról. Az egyszerű dizájn tizenévesek szobájába is alkalmas.

Sőt, ezt a luxus Happy Rugs szőnyegek nem csak a gyermekek, de a család összes tagja biztosan megkedveli.

A rózsaszín és szürke színek kombinációja nagyon kellemes és semleges, ugyan úgy mint a nagy ezüst-szürke csillag a szőnyeg közepén. Remekül kombinálható a többi gyermek bútorral és egy kényelmes helyet biztosít gyermeke számára játékra. Gyermeke biztonságban lesz, hiszen a szőnyeg megvédi a hideg padlótól. 

A szőnyeg kiváló minőségű 100 % polipropilén anyagból készült. Tapintásra nagyon kellemes, puha és csodálatosan sima. A német LIVONE  cég által gyártott.

A szőnyeg alkalmas padlófűtéshez is. Könnyedén a igényei szerint bármikor áthelyezheti.

- szálhossz: 13-15 mm

Szőnyeg minta: gyerek minta, geometriai formák
alak: téglalap
Szín: rózsaszín, szürke
több márkát: LIVONE

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.2
18 vásárló
értékelte