Banaby.hu   »   Játék és rejtvények   /   Tábla játékok   /   FIND ME észlelési játék

FIND ME észlelési játék

Az egész család jól fog szórakozni ezzel a zseniálisan egyszerű, mégis szórakoztató és izgalmas TALÁLJ MEG pecsételő játékkal ! A játék középpontjában a .. többet

Ár: 4 163 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
35041-0 FIND ME észlelési játék
4 163 Ft
több mint 5 db raktáron
db

FIND ME észlelési játék

Az egész család jól fog szórakozni ezzel a zseniálisan egyszerű, mégis szórakoztató és izgalmas TALÁLJ MEG pecsételő játékkal ! A játék középpontjában a gyorsaság, a jó megfigyelőképesség, a gyors döntéshozatal áll , és gyerekeket és felnőtteket egyaránt érdekelni fog.

A KERESÉS kerek kártyákat tartalmaz színes képekkel, erdő és állatok motívumával . A kártyák egy bádogdobozba vannak rejtve, ami praktikus és tartós, így utazáshoz is kiváló.

És mi a játék elve és célja? Minden kártyán hat különböző és különböző méretű kép található, és minden két kártyán ugyanaz a kép található. A FIND ME legfeljebb 5 változatát kínálja a játéknak , ahol a közös cél az, hogy mindig a leggyorsabb legyél, és ugyanazt a szimbólumot nevezd el két kártyán . A következő lépés a választott játék konkrét szabályaitól függ. A FIND ME van egy csavar, és egy nagyon szórakoztató és gyors játék.

Kor: 6 éves kortól (tájékoztató jellegű, a játékosok képességeitől függ)
Játékosok száma: 2-8
Játék időtartama: kb 15 perc
Anyaga: papír

több márkát: Ourbaby

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte