Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Gyerek rajztáblák   /   Forgatható fa tábla biztonsági üveggel

Forgatható fa tábla biztonsági üveggel

A forgatható fa tábla biztonsági üveggel az igazi a gyermeke számára, ha szívesen játszik iskolásra és szeret rajzolni. Minden kis művésznek ajánlott, akik .. többet

Ár: 12 418 Ft
Feladás ideje 2-4 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
6 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
12755-0 Fa deszka OPS2
12 418 Ft
2-4 hét
db

Forgatható fa tábla biztonsági üveggel

A forgatható fa tábla biztonsági üveggel az igazi a gyermeke számára, ha szívesen játszik iskolásra és szeret rajzolni. Minden kis művésznek ajánlott, akik szeretnék fejleszteni tehetségüket és kreativitásukat.

Az egyik felületre krétával, a másik oldalra pedig speciális filctollal lehet rajzolni. A tábla egyszerűen átalakítható biztonsági üveggel ellátott felületté. Az üvegre temperával vagy speciális táblához kifejlesztett filctollal lehet rajzolni.

Az üvegre a gyermeke képeket másolhat át, arcokat rajzolhat vagy színezőket festhet ki. A gyerekek rajzolás közben jól szórakozhatnak. Iskolásra is játszhatnak és fejleszthetik képességeiket.

A forgatható fa tábla biztonsági üveggel egy kétoldali táblával, biztonsági üveggel ellátott táblával, színezőkkel, számlálóval, a színező megfogatására szolgáló csipesszel, színes krétákkal, tégellyel, fekete filctollal és a filctoll letörlésére szolgáló ronggyal van kiegészítve.

Méret: 45 x 40 x 100 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
6 vásárló
értékelte