Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Gyerek rajztáblák   /   Fából készült lemezjátszó biztonsági üveggel

Fából készült lemezjátszó biztonsági üveggel

A biztonsági üveggel ellátott, fából készült flip deszka azoknak a gyerekeknek való, akik szeretnek iskolázni és szeretnek rajzolni. Alkalmas minden kis .. többet

Ár: 12 313 Ft
Eredeti ár: 16 294 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
6 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
12755-0 Fa deszka OPS2
16 294 Ft 12 313 Ft
raktáron 2-5 db
db

Fából készült lemezjátszó biztonsági üveggel

A biztonsági üveggel ellátott, fából készült flip deszka azoknak a gyerekeknek való, akik szeretnek iskolázni és szeretnek rajzolni. Alkalmas minden kis művésznek, aki szeretné fejleszteni tehetségét és kreativitását.

Az egyik felület krétával, a másik oldala pedig speciális markerekkel való rajzolásra alkalmas. Ez a tábla könnyen cserélhető biztonsági üveggel ellátott felületre. Temperafestékekkel vagy kifejezetten táblákhoz készült markerekkel rajzolhatsz rá.

A gyermek képeket, arcokat vagy színes kifestőkönyveket rajzolhat az üvegre. Így a gyerekek rajzolhatnak, és remekül szórakozhatnak. Iskolát is játszhatnak és fejleszthetik képességeiket.

A biztonsági üveggel ellátott fából készült forgó tábla kétoldalas táblával, biztonsági üveggel ellátott táblával, kifestőkönyvekkel, pulttal, a kifestőkönyv tartására szolgáló klipszel, színes krétákkal, csészével, fekete jelölővel és a jelölő törlésére szolgáló kendővel rendelkezik .

Méretek: 45x40x100 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
6 vásárló
értékelte