Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Gyerek rajztáblák   /   Mágneses kétoldalas tábla

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Mágneses kétoldalas tábla

Az állvány formájában forgatható tábla egy praktikus oktatási játék, amely nagyon szórakoztató lesz a gyermek számára. Színes kialakításának köszönhetően a .. többet

Ár: 11 433 Ft
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
31164-0 Mágneses kétoldalas tábla
11 433 Ft
14 napon belül

Mágneses kétoldalas tábla

Az állvány formájában forgatható tábla egy praktikus oktatási játék, amely nagyon szórakoztató lesz a gyermek számára. Színes kialakításának köszönhetően a gyerekszobában is szépen fog kinézni.

Az egyik oldalon egy klasszikus iskolai tábla található a krétával történő rajzoláshoz, a másik oldalon pedig egy mágneses tábla található, amelyre mágneseket rögzíthet vagy törölhető jelölővel írhat. Krétákat és jelölőket tartalmaz. Kínálatunkban sokféle színes mágnest talál: betűk és számok, állatok és még sok más.

A tábla használható oktatási segédeszközként vagy különféle ötletes játékokhoz - például szavak kitalálásához vagy ötös egymás után. A kétoldalas deszka rengeteg lehetőséget kínál a fantasztikus szórakozásra és fejleszti a gyermek kreatív gondolkodását.

A tábla alján van egy polc kréták, jelölők vagy mágnesek tárolására. A tábla könnyen tárolható (az összecsukás után kevés helyet foglal el). A kifinomult rögzítési rendszer lehetővé teszi a tábla forogását és rögzítését a megfelelő helyzetben.

Színes kartondobozban szállítjuk. A tökéletes ajándékötlet!

A készlet a következőket tartalmazza:

  • lemezjátszó
  • 3 színes kréta
  • fekete jelölő

Méretek: 45 x 35 x 65 cm

Írási terület: 34,5 cm

Kor: 3+

Megfelel az EU biztonsági előírásainak.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte