Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Motor játékok   /   Oktatási fali játék - Zebra

Oktatási fali játék - Zebra

Egy oktató fali játék szórakoztató módon fejleszti a gyermekek készségeit. A gyermek megtanulja felismerni a formákat és a színeket, ugyanakkor gyakorolja a .. többet

Ár: 22 357 Ft
Feladás ideje 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
5
1 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
31473-0 Oktatási fali játék - Zebra
22 357 Ft
14 napon belül
db

Oktatási fali játék - Zebra

Egy oktató fali játék szórakoztató módon fejleszti a gyermekek készségeit. A gyermek megtanulja felismerni a formákat és a színeket, ugyanakkor gyakorolja a mozgáskoordinációt. A játék nagyszerű, mint óvoda vagy játszótér felszerelése. Otthon tökéletes kiegészítője lesz a gyermekszobának, névmásoknak, ha nincs elég szabad hely a polcokon a játékok számára.

Csak csavarja a vidám zebrát a falhoz megfelelő magasságban, és elkezdhet játszani. A játék kombinálható ugyanannak a sorozatnak más állataival is. A sorozat fali játékainak egymáshoz igazított oldalai vannak. A falon létrehozhat egy oktatási játékok zónáját a zebra, macska, zsiráf és egyebek motívumával.

A játék nyolcféle fa elemet tartalmaz: kör, háromszög, téglalap, négyzet, szív, ötszög, csillag és ovális. Minden elem felakasztásra kerül egy húrra, és a gyermek feladata az, hogy a táblában lévő lyukba helyezze, amely megfelel az alakjának. Ily módon a gyermek finom motorikus képességeket és precizitást edz.

Az egység MDF lemezből és fából készül. A fali játék négy tiplivel rögzíthető a falhoz. Dübeleket tartalmaz.

Kor: 18m +

Méretek: 55 x 36 x 3 cm

Megfelel az EU biztonsági előírásainak.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
5
1 vásárló
értékelte