Banaby.hu   »   Játékok gyerekek   /   Művészeti játékok   /   Karton házikó gyerekeknek Tektorado

Karton házikó gyerekeknek Tektorado

Szeretne gyermekeinek egy szép és divatos játékot, melyet szeretni fog és amely fejleszti a gyermekek különböző képességeit? Ha igen, akkor a Tektorado karton .. többet

Ár: 14 154 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
37 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
16029-0 87 x 71 x 88 cm
14 154 Ft
több mint 5 db raktáron
db

Karton házikó gyerekeknek Tektorado

Szeretne gyermekeinek egy szép és divatos játékot, melyet szeretni fog és amely fejleszti a gyermekek különböző képességeit? Ha igen, akkor a Tektorado karton házikó remek választás!

Egy modern házikóról van szó, amely alkalmas minden gyermek számára. A falu hangulata sok ember számára varázslatos, a nyugalomnak köszönhetően. A terazson is lehet most ilyen hangulat! Ezzel karton kis házikóval ez nagyon egyszerű lesz.

Könnyen felállítható és összecsukható, összecsukva nem foglal sok helyet, így tökéletes kisebb háztartásba is. Csomagolás keskeny, egyszerűen elfér az ágy alatt, a szekrény mögött vagy bárhol máshol. Az összeszereléshez nem szükségesek semmilyen eszközök vagy szerszámok.

A házikó kiváló minőségű és tartós karton papír anyagból készült. Környezetbarát, stabil és megfelel az Európai Únió biztonsági előírásainak. Alkalmas beltéri és kültéri használatra is.

A tervezésnek köszönhetően szeretni fogja mindenki, a gyerekek és felnőttek is egyaránt. Alkalmas fiúknak és lányoknak is.

Amellett, hogy ez a házikó egy vidám és szórakoztató játék, fejleszteni a gyermekek képességeit is. Egy kreatív játékról van szó. A gyermeke ifjú festővé válhat és a házikót saját maga díszítheti fel, a saját képzelete szerint. Elég festéket, ceruzákak vagy filctollakat adni neki, és ennyi, kész is. Álmai házikóját alkothassa meg.

Elősegíti és fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását. Egy biztonságos játék, mely maximálisan biztonságos a gyermekek számára.

- méretei: 87 x 71 x 88 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
37 vásárló
értékelte