Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Indiánsátrak és házikók   /   Teepee - mentazöld színű csillagokkal

MÁR NEM KAPHATÓ - Teepee - mentazöld színű csillagokkal

Egy teepee biztosítja gyermeked számára a kellő magányt és rejtekhelyet minden évszakban. Használható bármikor, tavasszal, nyáron, ősszel és télen is, mert nem .. többet

Ár: tól 41 391 Ft
Eredeti ár: tól 42 667 Ft
Összesített értékelés
4.5
26 Összesített értékelés

Teepee - mentazöld színű csillagokkal

Egy teepee biztosítja gyermeked számára a kellő magányt és rejtekhelyet minden évszakban. Használható bármikor, tavasszal, nyáron, ősszel és télen is, mert nem csak a házban lehet felállítani, de a kertben, az erkélyen vagy a teraszon is megtalálja a helyét.

Elegendően nagy a gyerekek és a szülők számára is, természetesen csak abban az esetben a gyermeke önt is meghívja. Ebben az esetben például itt olvashatja el gyermekének az esti mesét.

A teepee könnyű, könnyen összerakható és áthelyezhető az szerint, hogy hol van rá éppen szükség.

A teepeenek két színű anyaga van, a színek lágyak és szépen kidiszítenek és felvidíttanak minden gyerekszobát. Kiváló minőségű pamutból készült. A sátornak egy szép kis ablaka is van, amelyen leengedhető redőnye is van. A teepeeben két zseb van, amelyekbe gyermeke a kincsit rejtheti.

A teepeehez egy INGYENES dekoratív medál is tartozik. Ezen kívül alátét és párnát is lehet hozzá rendelni. Megtalálhatja őket a párnák részlegben.

Méretek:

- az alap mérete 100 x 100 cm

- a rudak hossza 180 cm

- a sátor teljes magassága 150 cm

SZÍNEK: szürke, menta
több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
26 vásárló
értékelte