Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Indiánsátrak és házikók   /   Teepee - sárga színű, pöttyökkel

MÁR NEM KAPHATÓ - Teepee - sárga színű, pöttyökkel

A gyerekek szeretik, ha van egy olyan saját helyük, menedékük ahol elbújhatnak. A teepee sátor pontosan ilyen helyet biztosítt számukra. Itt egyedül lehetnek .. többet

Ár: tól 38 356 Ft
Összesített értékelés
4.3
19 Összesített értékelés

Teepee - sárga színű, pöttyökkel

A gyerekek szeretik, ha van egy olyan saját helyük, menedékük ahol elbújhatnak. A teepee sátor pontosan ilyen helyet biztosítt számukra. Itt egyedül lehetnek és zavartalanul játszhatnak.

A sátornak egy gyönyörű ablaka is van, amelyen redőny is található, szükség esetén leengedhető. Innen gyermeke a körülötte zajlódó eseményeket is figyelheti. Bent a teepeeben két zseb található, ahol a gyermeked a titkos kincseket tarthatja.

A teepee (jurta) egész évben használható. Tavasszal és nyáron is ki lehet tenni az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe. Ősszel és télen biztosan találnak neki helyet a gyerekszobában.

A gyerekjurtába jöhetnek látogatóba a kis barátok, de felnőttek is, ám csak a jurta urának meghívására. Közösen pihenhetnek, játszhatnak vagy meséket olvashatnak. A teepeet (jurtát) könnyen és egyszerűen össze lehet rakni, szállítható és újra bármikor és bárhol felállítható.

A teepee kétfajta színes anyagból, kiváló minőségű pamutból készül, mely érintésre nagyon kellemes.

A díszítő medál a teepeehez ingyen jár. A jurtába szőnyeget és párnákat is rendelhet. Ezekből a geometria formájú dekorációkból a párnák részben válogathatnak.

Méretek:

- a rudak hossza: 180 cm

- az alap szélessége: 100 x 100 cm

- teljes magasság az összeszerelés után: 150 cm

SZÍNEK: szürke, sárga

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
19 vásárló
értékelte