Banaby.hu   »   Játékok   /   Játékok gyerekek   /   Indiánsátrak és házikók   /   Teepee - vattacukor

Teepee - vattacukor

Szeretne egy kiegészítőt, mely szép, hasznos és egész évben használható? Akkor választja ezt a teepeet vattacukor néven, melyet minden kis hercegnő imádni fog! .. többet

Ár: tól 62 133 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
26 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
5323-4 teepee + alátét 62 133 Ft raktáron csak 1 db db

Teepee - vattacukor

Szeretne egy kiegészítőt, mely szép, hasznos és egész évben használható? Akkor választja ezt a teepeet vattacukor néven, melyet minden kis hercegnő imádni fog! Tavasszal és nyáron ki lehet tenni az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe. Ősszel és télen biztosan találnak neki helyet a gyerekszobában. Ráadásul könnyen és egyszerűen össze lehet rakni, szállítható és újra bármikor és bárhol felállítható. A gyerekjurtába jöhetnek látogatóba a kis barátok, de felnőttek is, mert kényelmesen elférnek a nagyok is. 

Kiváló minőségű pamutból készült. A rózsaszín és a szürke színek kombinációja nagyon eredeti és szép, alkalmas bármilyen szobába.

Gyermeke itt zavartalanul játszhat és rengeteg kaland vár itt rá. A teepeeben két zseb van, amelyekbe gyermeke a kincsit rejtheti. Egy szép kis ablaka is van, amelyen keresztül figyelheti, hogy mi történik odakint, de ha magányra vágyik, akkor leengedhető redőnye is van.

A teepeehez egy INGYENES dekoratív medál is tartozik. Ezen kívül alátét és párnát is lehet hozzá rendelni. Megtalálhatja őket a párnák részlegben.

Méretek:

- alap mérete 100 x 100 cm

- a rudak hossza 180 cm

- a sátor teljes magassága 150 cm

SZÍNEK: rózsaszín, szürke
több márkát: funwithmum

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
26 vásárló
értékelte