Banaby.hu   »   Csecsemő kiegészítők   /   Kisbaba hinták és pihenőszékek   /   Baba hintaszék - szürke

Baba hintaszék - szürke

Hosszú órákon át ringatja kicsijét, hogy elaltassa, vagy szórakoztatást nyújtson neki? Egyrészt nem probléma, másrészt mindenkinek szüksége van a pihenésre, egy .. többet

Ár: 36 428 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
34963-0 Baba hintaszék - szürke
36 428 Ft
raktáron csak 1 db
db

Baba hintaszék - szürke

Hosszú órákon át ringatja kicsijét, hogy elaltassa, vagy szórakoztatást nyújtson neki? Egyrészt nem probléma, másrészt mindenkinek szüksége van a pihenésre, egy pillanatra önmagára, vagy zuhanyozni, vacsorát főzni.

A Lionelo June Grey Stone hintaszéket úgy tervezték, hogy a gyerekek életük első napjától 9 kg-os súly eléréséig, vagy önálló felülésig használhassák. A láda utánozza a ringató természetes, kiegyensúlyozó mozgását, így a baba szinte a szülő karjaiban érzi magát. Ugyanakkor nem kell aggódnia a biztonsága miatt, mert stabil szerkezetből készült, és puha védővel ellátott 3 pontos övekkel van felszerelve.

Az ülés helyes profilozásának köszönhetően megtartjuk a gyermek gerincének és fejének megfelelő támaszpontját, így a gyermek nyugodtan pihenhet a hintában. A nyugágyhuzat úgy van vágva, hogy alkalmazkodjon a test természetes íveihez, és egyenletesen ossza el súlyát. Ezen kívül kellemes tapintású, nem irritálja a bőrt, mosható.

A Lionelo hintaszék egy kivehető rudat is tartalmaz két játékkal , amelyek sikeresen szórakoztatják gyermekét. A Lionelo June nyugágy minimalista dizájnja szinte minden enteriőrbe illeszkedik. A nyugágy nem látja el a kisgyermeket felesleges ingerekkel. A gyermek természetes mozdulatainak köszönhetően mozog, aminek köszönhetően a gyerkőc fejleszti a motorikus készségeket és az egyensúlyérzéket. A kisebb babák finoman és halkan ringathatók kézzel, megnyugtatva őket és biztonságérzetet nyújtva a szülő közeli jelenlététől.

A nyugágy könnyen szállítható. Az alacsony súly lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa a szobák között, és vigye magával utazásokra. Könnyedén laposra hajthatod, aminek köszönhetően a nyugágy nem foglal sok helyet az autódban. Ezenkívül a csúszásgátló elemek megakadályozzák a nyugágy elmozdulását használat közben, és védik a padlót a karcolásoktól.

Tulajdonságok:

  • 9 kg-os babák számára alkalmas
  • széf - 3 pontos övvel felszerelt
  • ergonomikus
  • stabil konstrukció
  • kivehető trapéz játékokkal
  • gyönyörű design
  • tárolható és kompakt
MOTÍVUM: lányoknak, fiúknak
több márkát: Lionelo

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte