Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Könyvespolcok, polcos elemek és polcok   /   Polcok   /   Polc Lorento L8

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Polc Lorento L8

A polc fontos része minden h,elyiségnek, hiszen rengeteg extra tárhelyet kínál, ahová egy csomó dolgot elhelyezhet. Remek hely a könyvek, DVD-k, kis szobrok és .. többet

Ár: tól 11 959 Ft
Összesített értékelés
4.6
22 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6772-0 zöld 11 959 Ft átmenetileg elfogyott
6772-2 lila 11 836 Ft átmenetileg elfogyott

Polc Lorento L8

A polc fontos része minden h,elyiségnek, hiszen rengeteg extra tárhelyet kínál, ahová egy csomó dolgot elhelyezhet. Remek hely a könyvek, DVD-k, kis szobrok és képek számára ia, amelyek nagyon kedves emlékként szolgálhtanak.

Ha önnek is ilyen helyre van szüksége, akkor választja Lorento L8 polcot, amely nem csak nagyon modern és szép, de praktikus is. Elfér rajta minden. Biztosan megtalálja a helyét bármilyen típusú helyiségben. Alkalmas kisebb és nagyobb gyerekek szobájába is, lányoknak és fiőknak is. De akár a hálószobában, a nappaliban vagy az irodában is biztosan megtalálja helyét. Egyszerűen tökéletes a kis gyerekeknek, a tinédzserek és a felnőttek.

A Lorento polc összesen két színben kapható, miközben az egyik inább a lányoknak, a másik pedig inkább a fiúknak alkalmas. A fa színe kőrisfa, amely modern és nagyon kellemes. Illeni fog bármilyen helyiségbe, modernbe, elegánsba és fényűzőbe is.

A polc nagyon jól kidolgozott, tartós LTD anyagból készült, amely nagyon könnyen karbantartható és modern. A szélei lekerekítettek, ami növeli a gyermeke biztonságát.

Remekül kombinálható más bútorokkal a Lorento termékcsaládból. Vásároljon például szekrényt és ágyat is. Vagy rendeljen egy teljes gyerekszoba bútorszettet mint a L2 vagy a L5.

Méretek:

- szélesség: 110 cm

- mélység: 20 cm

- magasság: 65 cm

- súlya kb 16 kg

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
22 vásárló
értékelte