Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Könyvespolcok, polcos elemek és polcok   /   Polcok   /   Polc UNI 9

Polc UNI 9

Azon gondolkodik, hogy néhány új polcot vásárol? Elősősorban remekül feldíszít bármilyen helységet és segít helyet találni sok kis apróságnak, melyeket szeretne .. többet

Ár: tól 13 013 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
25 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
7707-0 zöld 13 013 Ft raktáron csak 1 db db
7707-2 lila 11 254 Ft átmenetileg elfogyott
7707-3 narancssárga 10 893 Ft átmenetileg elfogyott

Polc UNI 9

Azon gondolkodik, hogy néhány új polcot vásárol? Elősősorban remekül feldíszít bármilyen helységet és segít helyet találni sok kis apróságnak, melyeket szeretne szemelőtt tartani. De milyen polcot is kellene választani? Mi ezt a szép és modern polcot javasoljuk, mely gyönyörűen kiegészít bármilyen helyiséget, nem csak a gyerekszobát. Sőt, rengeteg apróságok tárolását megoldja vele. Remek ajándéktárgyak, szobrok, fotók, DVD-k, CD-k és hasonlók tárolására.

Értékelni fogják kisebb és nagyobb gyerekek is, fiúk és lányok is.

A kiváló kidoldogás és anyagok biztosítják a hosszú élettartamát. Pontosabban kiváló minőségű és tartós LTD anyagból készült, amely nagyon könnyen karbantartható. Az élei lekerekítettek, ami minimálisra csökkentsék az esetleges sérüléseket.

Az eredeti kőris szín nagy szép és dekoratív és narancssárga, zöld vagy lila színnel kombinálható. Ennek köszönhetően pontosan olyan színt választhat, mely a legjobban illik az ön helyiségébe.

Ez a polc az Ultimo kollekcióból származik, amely modern és gyönyörű. Ebből a kollekcióból választhat más darabokat is mint például a szekrény, komód, ágy vagy íróasztal. Ez lehetővé teszi, hogy gyermeke birodalma egységes és gyönyörű legyen.

Méretek:

- magasság 35 cm, mélység 20 cm, szélesség 110 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
25 vásárló
értékelte