Kezdődik a nyár - Tekintse meg az ajánlatot

Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Karácsonyi gyerek párna - karácsonyi tündér

Karácsonyi gyerek párna - karácsonyi tündér

A karácsony már az ajtón kopog, ezért itt az idő feldíteni az otthonát. Manapság rengeteg típuső dekoráció kapható, választani nagyon nehéz. Próbáljon ki ezért .. többet

Ár: tól 2 333 Ft
Eredeti ár: tól 4 096 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
13 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
3343-2 párnahuzat + bélés 40x40 cm 4 096 Ft 2 333 Ft több mint 5 db raktáron db

Karácsonyi gyerek párna - karácsonyi tündér

A karácsony már az ajtón kopog, ezért itt az idő feldíteni az otthonát. Manapság rengeteg típuső dekoráció kapható, választani nagyon nehéz. Próbáljon ki ezért egy olyat, mely hasznos is - díszpárnát.

Ez a párna 20 x 20 cm -es méretben is kapható és aranyos karácsonyi tündér díszíti. A nyomtatási minta ennél a méretnél a párna mindkét oldalán található. Párna töltettel együtt van szállítva, mosógépben mosható. A párna nagyon puha és a speciális töltetnek köszönhetően mosás után is fenntartja a formáját.

Ez a díszpárnahuzat kapható 40 x 40 cm -es méretben is. A huzat levehető mivel cipzáras és mosógépben 40 fokon lehet mosni. Ennél a párnánál csak az egyik oldalon található a minta, a párna másik fele fehér.

A minta magas hófokon van a párnára nyomtatva, így egészen a textúrájába hatol és tapintásra szinte észrevehetetlen. A nyomtatási minta tartós, mosás közben nem károsul meg.

A párna rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal.

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
13 vásárló
értékelte