Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Párna - húsvét I

Párna - húsvét I

Szeretne otthonába egy kis színt és különösen tavaszt becsempészni? A hosszú tél után odabent is üdvözölni szeretné a tavaszt és húsvétot? Akkor biztosan .. többet

Ár: tól 4 096 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
13 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
2577-0 párnahuzat 4 096 Ft 14 napon belül db
2577-3 bélés 1 493 Ft 14 napon belül db
2577-4 párnahuzat + bélés 4 781 Ft 14 napon belül db

Párna - húsvét I

Szeretne otthonába egy kis színt és különösen tavaszt becsempészni? A hosszú tél után odabent is üdvözölni szeretné a tavaszt és húsvétot? Akkor biztosan értékelni fogja ezt a szép párnát eredeti húsvéti témával.

A gazdag választékban biztosan mindenki számára található megfelelő párna, legyen szó kisfiúkról vagy kislányokról, gyerekekről vagy felnőttekről. Tökéletesen fel tudja éleszteni velük nem csak a gyerekszobát, hanem a hálószobát vagy a nappalit is. A gyönyörű és élénk színek barátságos és vidám hangulat teremtenek bárhol. A kedvenc tavaszi vagy húsvéti témáját biztosan megtalálja mindenki.

A párna gyártásához puha és kellemes tapintású anyagok voltak használva. Ezek többek között rendelkeznek biztonsági tanúsítványal is, ami azt jelenti, hogy a szigorú európai minőségi előírások szerint voltak tesztelve. Ezért biztonságosak a gyermekek számára.

A kispárna tapintásra nagyon kellemes és nagyon kényelmes is a speciális töltetnek köszönhetően. A töltet több mosás után is levegős marad.

A párnahuzat cipzáras, ami praktikus és kényelmes. A huzat könnyen lehúzható és max. 40 fokon mosható.

A párnára meleg nyomású technológiával nyomtatnak, tehát a nyomtatás egyenesen az anyagba hatol, ezért nem tapintható. A nyomtatás tartós és a mosógépben való mosáskor sem sérül és nem is fakul ki.

A minta csak az egyik oldalon található, a párna hátsó oldala fehér.

- méret 38 x 38 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
13 vásárló
értékelte