Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Párna MÓKUS 01

Párna MÓKUS 01

A párna egy modern és praktikus darab, ami fantasztikusan illik minden beltérbe és minden háztartásba. Fel lehet vele dobni a lakást, főleg a gyerekszobát, ami .. többet

Ár: 5 329 Ft
elérhetőség 1-3 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.8
14 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
13787-0 Párna MÓKUS 01 5 329 Ft 1-3 hét db

Párna MÓKUS 01

A párna egy modern és praktikus darab, ami fantasztikusan illik minden beltérbe és minden háztartásba. Fel lehet vele dobni a lakást, főleg a gyerekszobát, ami ennek a kiegészítőnek köszönhetően vidám és színes lesz.

Az aranyos mókus mintájú párna szép, színes és modern. Leginkább az állatkedvelőknek fog örömet szerezni. Mindenki számára alkalmas, lányoknak és fiúknak, és minden korosztálynak.

A párna nem csak dekorációs elem, hiszen puha és érintésre kellemes, ami leginkább az anyagának köszönhető, amiből készül. Speciális töltete van, ami több mosás után is levegős marad.

A kispárna biztonságos termék tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy minőségi termék és mindenki számára biztonságos. Minden szigorú európai minőség ellenőrzésnek megfelel. 

A nyomtatás kétoldali, meleg nyomású technológiával készül. A nyomtatás egyenesen beszívódik az anyagban, ezért nem tapintható. A nyomtatás minőségi, telített színei vannak, amit mindenki értékelni fog.

A párnával nem csak a gyerekszobát lehet feldobni, de például a hálószobát, az ebédlőt, a teraszt vagy a tanulószobát. A gyerekek és a felnőttek is értékelni fogják.

A párnahuzat könnyen lehúzható és max. 40 fokon mosógépben mosható. A nyomtatás tartós, a mosással nem tűnik el.

Méretek:

- párnahuzat: 40 x 40 cm

- bélés: 39 x 39 cm

Méret: 40x40 cm
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
14 vásárló
értékelte