Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Párnák   /   Párnák motívummal   /   Párna SÜNI

Párna SÜNI

Szeretne, amely néhány világít és finomíthatja a szobák? Azonban nem tudod pontosan mit kap? Javasoljuk, hogy egy szép és színes párna egy sün egy motívum. -A .. többet

Ár: 5 264 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.7
20 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
13779-0 Párna SÜNI 5 264 Ft raktáron 2-5 db db

Párna SÜNI

Szeretne, amely néhány világít és finomíthatja a szobák? Azonban nem tudod pontosan mit kap? Javasoljuk, hogy egy szép és színes párna egy sün egy motívum.

-A ' egy párnát, hogy nagyon modern, szép és praktikus egyszerre. Szép aranyos ježečka téma alkalmas állatok szerelmesei. Dekoratív párna alkalmas az összes, a fiúk és a lányok.

Lehet szépíteni, gyermek és diák szobában, de nem csak. Nagy nappali, hálószoba, Home Office, egyre több és több szoba alkotja. Nyomtatás kétoldalas párnák, és nagyon jól hajtják végre.

Nyomtatás végzik a hőátadás, mert jobb behatol a szerkezete a szövet, és ez nem érzékelhető nyomtatási tapintású. A párna a különleges Kitöltés után néhány továbbra is lemossa a bolyhos köszönhetően nagyon kényelmes.

A párna készül minőségű anyag, amely úgy érzi, nagyon puha és sima. A tanúsítványt tanúsítvány, ez azt jelenti, hogy a vizsgált szigorú európai minőségi előírásokat.

A bevonat lett megadva, a kényelmes és praktikus a cipzár, hogy könnyen el lehet távolítani. Mosógépben mosható, és ez a hőmérséklet 40 fok. Impresszum állandó, és nem lehet seprat, a mosógépbe.

Méretek:

- párnahuzat: 40 x 40 cm

- bélési: 39 x 39 cm

Méret: 40x40 cm
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.7
20 vásárló
értékelte