Banaby.hu   »   A nyereményjáték feltételei

A nyereményjáték feltételei

 1. A nyereményjátékban való részvételhet a versenyzőnek válszolnia kell a kérdésre: "Mennyi ember vesz részt a nyereményjátékban?" mégpedig számszerű válasz megadásával az arra kijelölt helyre a nyereményjáték oldalán.
 2. A nyereményjátékon való részvételhez a versenyzőnek igazolnia kell, hogy vásárolt a www.banaby.hu webáruház oldalán. Ez a versenykód beírásával teheti meg a megfelelő mezőbe. A kódot megtalálja a csomagban található szórólapon.
 3. A nyereményjátékon való részvételhet a versenyzőnek azt az e-mail címet kell megadnia, melyet a megrendelése leadásakor is használt. Nyeremény esetén ezen az e-mail címen fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.
 4. Abban az esetben, ha a versenyzők közül senki sem válaszol helyesen, az a versenyző nyer, akinek a válasza a legközelett van megfejtéshez.
 5. Abban az esetben, ha a kérdésre többen is helyesen válaszolnak az a versenyző nyer, aki a helyes választ a leghamarább küldte el.
 6. A szervező súlyos okokból kifolyólag fenntartja a jogot a nyereményjáték lerövidítésére, megszakítására, törlésére, vagy a szabályok megváltoztatására. A szervező fenntartja a jogot arra is, hogy a nyereményt annak megfelelő pótnyereményre cserélje.
 7. A szervező fenntartja a jogot arra, hogyha nyertes az eredményhirdetéstől számított 5 napon belül nem jelentkezik, új nyertest hirdessen ki.
 8. A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjátékra vonatkozó kérdéseket saját belátása szerint és indoklás nélkül eldöntse. A Szervező ezennel nem vállal más kötelezettségeket a verseny Résztvevőivel szemben, és nem jogosultak a Szervező által a jelen szabályokban meghatározottakon kívül más teljesítményre. A szervező nem vállal felelősséget az elektronikus úton történő adatátadásból eredő technikai problémákért. A szervező nem vállal felelősséget az internetes oldal funkcionalitásával kapcsolatos problémákért, ahol a nyereményjátékkal kapcsolatos információk vannak feltüntetve.
 9. A nyereményjáték egyszerre zajlik a következő országokban: Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Németország, Ausztria, Románia, Horvátország.
 10. A" Játszani "gombra kattintva a versenyző elfogadja a nyereményjáték szabályait, valamint a kapcsolattartási adatok tárolását (olyan mértékben: e-mail, a GPDR szerint) a nyereményjáték időtartama és a győztes kihirdetése alatt.
 11. A nyereményre nincs jogi igény és a nyeremények értéke nem fizethető ki készpénzben. A nyertes tudomásul veszi, hogy köteles az állam felé fennálló adókötelezettségeket rendezni. A játékos nem jogosult a nyereményjátékban való részvétel során felmerült költségek megtérítésére.
 12. A versenyen 1.6-ig lehet részt venni. 2021