Banaby.hu   »   Csomagátvételi eljárás

Csomagátvételi eljárás

 

Hogyan kell csinálni? - Gyakran Ismételt Kérdések

Ha már egyeztetett velünk a csomagok átvételének időpontjáról és címéről, várja meg, amíg a szállító felveszi Önnel a kapcsolatot. A szolgáltató e-mailben vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot. neuvedeno lesz szüksége másra, mint az átvételre kész küldeményekre. A fuvarozó szállítási címkéket készít magával, amelyeket átvételkor az előkészített csomagokra (szállítmányokra) ragaszt.

HOGYAN CSOMAGOLJUK, JELÖLJÜK A SZÁL LÍTÁST/EKET?

Kérjük, hogy az árut gondosan csomagolja be, lehetőleg az eredeti csomagolásba. Ha az eredeti címke már nem olvasható a csomagoláson, akkor a csomagokra ragaszthat egy megjegyzést a rendelési számmal vagy a Retino alkalmazásból származó ügyszámmal.

MEGADHATOK AZ ÁTVÉTEL IDSheABLAKOT?

Az átvételre (csomagok átvételére) technikailag nincs lehetőség időkeretet választani, de a szállítóval megpróbálható egyeztetni.

A fuvarozóval való kommunikációhoz készítse elő a beszedési számot , amelyet megtalálhat a fuvarozótól kapott e-mailben vagy kommunikációnkban.

Ha a fuvarozó engedélyezi, a preferált felvételi mód és idő a fuvarozó utasításai alapján módosítható. Ezeket az utasításokat SMS-ben vagy e-mailben kell megkapnia.

HOGYAN KEL L MEGRENDELNI KOL LEKCIÓT?

Ha úgy látogatta meg ezt az oldalt, hogy nem egyeztetett e-shopunkkal, és szeretné visszaküldeni a kiszállított árut, kérjük, töltse ki az online visszaküldési űrlapot , vagy lépjen kapcsolatba velünk.