Banaby.hu   »   Rólunk

Rólunk

E internetes webáruház létrehozása mögött fiatal szülők álnak, akik saját tapasztalataik alapján döntöttek úgy, hogy jó minőségű gyerek termékeket jó áron szeretnének a cseh vásárlóknak felkínálni. A cég fokozatosan nőtt, és egy családi házból, irodába és kb. 2.000 négyzetméteres raktárba költöztünk. A növekvő kereslet mellett bővítettük kínálatunkat, és megpróbáltuk kielégíteni ügyfeleink kívánságait.

Kiváló minőségű szolgáltatásainkat már 2008 óta vehetik igénybe vásárolóink, és 2010 óta nagyon sikeresek vagyunk a szlovák piacon. Jelenleg webáruházunk termékei megvásárolhatóak Lengyelországban, Ausztriában, Németországban, Magyarországon és Romániában is. De termékeink kiszállítása többi európai országba sem jelent gondot számunkra.

Most, úgy mint a múltban is, követjük az anyukák, apukák és különösen a gyermekek igényeit és kívánságait. Követjük az új trendeket, és inspirációt az egész világon, valamint a vásárlóinknál keresünk. Tudjuk, hogy mi az, amire a szülőknekszükségük van és mi az, ami jelenleg hiányzik a kínálatban. A forgalmazott termékeket gondosan kiválasztjuk és teszteljük saját “gyermekeinken"J Célunk, hogy minden termékünk megfeleljenek a vásárlóinkigényeinek, követelménynek és minden biztonsági szabványnak. Az új trendekkel összhangban folyamatosan bővítjük és kiegészítjük kínálatunkat. Rendkívül fontos számunkra, hogy minden termékünk biztonságos, kiváló minőségű és az egészségére semmilyen módon ne legyen káros, erre építünk.

Kínálatunkbanfőként különböző méretű, típusú és különbüző anyagokból készült gyerekágyak találhatók. Továbbá különböző típusú matracok, gyermekbútorok, dekorációk, ágyneműk, szőnyegek és csecsemőáruk széles választéka található webáruházunkban.

Csapatunk szeretikihívásokat és örömmel fogadja az új ötleteket. Arra törekszünk, hogy kínálatunk eltérő legyen mások kínálatától. Cégünk célja és mottója, az elégedett ügyfél, ami sokak számára klisé, denagyon igaz. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, szeretünk új termékeket kipróbálni, és felkínálni őket ügyfeleinknek. Olyan termékeket keresünk, amelyek nemcsak praktikusak, de örömet is okoznak.

Legfőbb célunk örömet okozni!