Banaby.hu   »   Fehér bútor

Fehér bútor

A tiszta fehér bútorok és gyermekszobák kiegészítői időtlenek és univerzálisak. A fehér szín minden gyermek számára megfelelő, kortól és nemtől függetlenül. Az óvodás vagy iskolás korú lányok és fiúk gyorsan megszokják a fehér dekorációt.

Minden fehér bútor megfelel a nemzetközi jogszabályok által a gyártókra támasztott biztonsági követelményeknek. A fehér bútor előnye, hogy mosható , mert a kisebb gyerekek kreativitásának semmi sem akadályozza meg és közvetlenül a bútorra rajzolnak;)

Válassza ki a fehér bútorok anyagát elvárásai szerint. A fehér bevonatú tömörfa tartós és jó gondozás mellett jobb élettartamú, mint a laminált. A fehér laminált az arany középút megfizethető áron. Alternatív megoldás a fehérrel kezelt MDF lap is.

A fehér szín tökéletesen kombinálható pasztell színekkel vagy természetes tónusokkal. A fehér szín és a természetes anyag kombinációja örömet okoz a skandináv (skandináv) stílus rajongóinak. A fehér szín ideális rugalmas alapnak, amely könnyen illeszthető a különféle dekoratív változásokhoz, ahogy a gyermek nő és az érdeklődési köre változik.

Itt találsz fehér kiságyakat, ágyakat, komódokat és játékládákat. Válassz még ma. Szívesen adunk tanácsot a kiválasztással kapcsolatban.

Kiválasztva:

Oldal: 1 3

összesen 88 termék

Legnépszerűbb Legújabb Legolcsóbb Kedvezmények Raktáron

Oldal: 1 3