TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - akár 54% kedvezmény

Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Babaágyak   /   Rácsos fa babaágyak   /   Gyerekágy LOTTI

Gyerekágy LOTTI

A gyerekszobát berendezni és minden szükségessel ellátni nagyon fontos feladat. Csak így lehet gyermeke elégedett. Az egyik legfontosabb berendezési tárgy a .. többet

Ár: tól 68 806 Ft
Eredeti ár: tól 123 067 Ft
Feladás ideje 6-8 hét
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
28 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
14357-0 140 x 70 cm rácsos babaágy + tároló 123 067 Ft 68 806 Ft 6-8 hét db
14357-2 leesésgátló 13 415 Ft 9 955 Ft 6-8 hét db

Gyerekágy LOTTI

A gyerekszobát berendezni és minden szükségessel ellátni nagyon fontos feladat. Csak így lehet gyermeke elégedett. Az egyik legfontosabb berendezési tárgy a gyerekágy. De milyet válasszunk? Az alváson kívül a gyerekek az ágyon játszanak, és leginkább a kisebb gyerekek a nap nagy részét ágyban töltik, ott pihennek. Alvás közben nőnek, fejlődnek, éppen ezért a legjobb minőségű ágyat kell számukra biztosítani.

Mi a figyelmébe ajánljuk a Lotti gyerekágyat, mely egyszerű, modern, szép, univerzális és minden gyerekszobába illik. Semleges színével a fiúk és a lányok szobájába is kitűnő választás.

A gyerekágy megfelel az európai biztonsági előírásoknak, a gyerekeknek önállóságot és függetlenséget biztosít, továbbá biztonságot és kényelmet. Az ágy részét képezi egy tágas rakodótér is, ahová nagyon sok mindent el lehet rakni.

A gyerekágyhoz van rost, ami három pozícióba állítható. A rost bükk forgácslapból készül. Védővel is rendelkezik, amiből kettő eltávolítható. A gyerekágynál a védőt gyerekek számára biztonságos festékkel festik le, az EN71/3-as norma tanúsítványával rendelkezővel. A tágas rakodótér Blum sínrendszerrel van ellátva, ami biztosítja a lasú csukódást.

A gyerekágy nem csak csecsemőknek alkalmas, de hagyományos ágyként is funkcionál a gyerekek számára. Védőkorlát is beszerezhető hozzá, ami megvédi a gyereket attól, hogy leessen az ágyról. A gyerekágy be tudja ragyogni és összhangba tudja hozni az összes gyerekszobát.

Minőségi anyagokból készül, aminek köszönhetően az ágy szilárd és ellenálló. Kiváló minőségű lamináltról van szó, ami ellenáll a karcolásnak és a nedvességnek. Könnyen tisztán tartható. A lábai tölgyfából készülnek.

Méretek:

- magasság 89 cm, szélesség 75 cm, hossz 161 cm

Rácsos kiságy típus: eltávolítható rácsok, tárolóval, állítható ágyrács
Rácsos kiságy anyaga: tömör fa / laminált bútorlap
Rácsos kiságy szín: natúr, fehér, egyéb szín
több márkát: Bellamy

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
28 vásárló
értékelte