Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   2-részes ágyneműhuzat szett - csillagok

2-részes ágyneműhuzat szett - csillagok

A gyerekek számára az alvás nagyon fontos. Alvás közben nem csak energiát gyűjtenek, de hála a jó alvásnak fejlődnek és nőnek. Pontosan ezért nagyon fontos, .. többet

Ár: tól 10 959 Ft
Eredeti ár: tól 12 178 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.8
21 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14455-0 120x90 cm 12 178 Ft 10 959 Ft raktáron csak 1 db db

2-részes ágyneműhuzat szett - csillagok

A gyerekek számára az alvás nagyon fontos. Alvás közben nem csak energiát gyűjtenek, de hála a jó alvásnak fejlődnek és nőnek. Pontosan ezért nagyon fontos, hogy ne csak kiváló minőségű ágyat, de kellemes és jó minőségű ágyneműt is vásároljon.

A kétrészes gyerek ágynemű - csillagok - modern, szép és kellemes, valamint minden gyerekágyban alkalmas. A gyerekek és a felnőttek egyaránt megszeretik.

A gyerek ágynemű kényelmet és kellemes meleget biztosítanak a gyerekeknek, hála nekik a gyerekek úgy érzik magukat, mintha pamutba volnának burkolva, és szépen álomba merülnek.

Az ágynemű két részből áll - párna és paplan huzatból. Kellemes és jó minőségű, 100%-os természetes pamutból készül. A kellemes tompa kék szín finom csillagokkal párosul és szürke csíkokkal, fehér alapon. Az ágynemű másik oldala finom csíkokkal díszített. A szoba az ágyneműtől otthonossá válik, modernné és a gyerekek szívesen fogják ott tölteni az idejüket.

Méretek:

- paplanhuzat: 120 x 90 cm- vagy 135 x 100 cm

- párnahuzat: 40 x 60 cm

több márkát: Modenex

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.8
21 vásárló
értékelte