Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   3-részes ágynemű szett MINI-MINI - bézs

3-részes ágynemű szett MINI-MINI - bézs

A megfelelő ágynemű minden gyermek számára nagyon fontos, főként olyan anyagból kell hogy készüljön, amely jó minőségű és kellemes tapintású. Csak akkor fogja .. többet

Ár: tól 14 932 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
21 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
14427-0 120x90 cm 13 685 Ft átmenetileg elfogyott
14427-2 135x100 cm 14 932 Ft raktáron 2-5 db db

3-részes ágynemű szett MINI-MINI - bézs

A megfelelő ágynemű minden gyermek számára nagyon fontos, főként olyan anyagból kell hogy készüljön, amely jó minőségű és kellemes tapintású. Csak akkor fogja ugyanis gyermeke magát jól érezni és kényelmes, zavartalanul fog aludni egész éjjel. Ezeknek a követelményeknek pontosan megfelel ez a  „mini-mini” bézs színű ágynemű.

A kellemes és lágy bézs szín nagyon szép és kiemelkedő lesz bármilyen gyerekszobában, feltölti szépséggel és elegáns megjelenéssel. Alkalmas kislányok és kisfiúk számára is.

A huzatok kiváló minőségű, 100% pamutból készültek, mely nagyon kellemes tapintású, kellemesen puha és sima. A huzatokat aranyos kis bézs színű szallagok díszítik. Továbbá a huzat anyagát apró kis csillagok díszítik, melyeknek bézs és arany színeik vannak. Tökéletes összhangban van minden. A kis szallagonak azonban nem csak dekoratív funkciójuk van, de nagyon praktikusak is. Ezeken keresztül kell ugyanis az ágyneműt felhúznu.

A szett háromrészes, ezért egy paplanhuzatot, egy párnahuzatot és egy rácsvédőt tartalmaz.

Méretek:

- 3 darab rácsvédő: egy darab mérete 60 x 32 cm

- paplanhuzat: 130 x 90 cm vagy 135 x 100 cm

- párnahuzat: 40 x 60 cm

több márkát: Modenex

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
21 vásárló
értékelte