Banaby.hu   »   Ágyneműk   /   Gyerek ágyneműhuzatok   /   Ágynemű szettek rácsos babaágyba   /   7-részes rácsos kiságy készlet - Scarlett Baby - mackó - kék

7-részes rácsos kiságy készlet - Scarlett Baby - mackó - kék

Szép, puha, de minőségi és kellemes is egyben. Ilyennek kellene lennie a legkisebbek első ágyneműjének. Pontosan ilyen a Scarlett Baby ágyneműkészlet, mely a .. többet

Ár: 14 859 Ft
Eredeti ár: 15 714 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
21 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
6247-0 7 darabos ágynemű Scarlett Baby 80x80
15 714 Ft 14 859 Ft
raktáron 2-5 db
db

7-részes rácsos kiságy készlet - Scarlett Baby - mackó - kék

Szép, puha, de minőségi és kellemes is egyben. Ilyennek kellene lennie a legkisebbek első ágyneműjének. Pontosan ilyen a Scarlett Baby ágyneműkészlet, mely a babáknak kényelmes alvást biztosít, olyat, mintha egy felhőcskén pihennének.

A készlet hét részes, melyek együtt teljes babaágy felszerelést tesznek ki. A mackó minta és a lágy kék szín ideális kombináció egy kisfiú számára.

A készletben talál párnahuzatokat és paplanhuzatot, lepedőt, valamint kétrészes rácsvédőt, amely biztonságot nyújt gyermeke számára. Ezen kívül a készletben található töltőanyag, tehát párna, és paplan is.

Az ágynemű 100%-os pamutból készült, mely érintésre kellemes. A huzatok üreges rostokkal, poliészterrel vannak megtöltve.

Méretek:

- paplanhuzat 80 x 80 cm

- párnahuzat 30 x 40 cm

Ágyneműhuzat méretek: 135x100 cm
több márkát: Scarlett

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
21 vásárló
értékelte