Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek asztalok   /   Gyerek íróasztalok   /   Sarok íróasztal Lorento L11

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Sarok íróasztal Lorento L11

Az íróasztal minden gyerek- és tanulószobának az elválaszthatatlan berendezése. Az iskolaköteles gyerekeknek szükségük van egy helyre, ahol zavartalanul és .. többet

Ár: tól 36 544 Ft
Összesített értékelés
4.6
26 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6774-0 zöld 36 544 Ft átmenetileg elfogyott
6774-2 lila 41 883 Ft átmenetileg elfogyott

Sarok íróasztal Lorento L11

Az íróasztal minden gyerek- és tanulószobának az elválaszthatatlan berendezése. Az iskolaköteles gyerekeknek szükségük van egy helyre, ahol zavartalanul és kényelmesen tanulhatnak, megírhatják leckéjüket és minden iskolai feladatot.

Ez a gyönyörű sarok íróasztal minden gyerekszobában helyt áll, főleg ott, ahol kevés a hely, hiszen az íróasztallal minden szabad sarkat ki lehet használni. Az asztal kiváló szolgálatot tesz a kisiskolásoknak, de a tiniknek és diákoknak egyaránt.

Két különböző színből választhatnak, így mindenki megtalálja a kedvérevalót, fiúk is és a lányok is. A fa hamu színű, ami modern és gyönyörű szín, minden beltérebe alkalmas. A finom és elegáns dizájn minden gyerekszobába és tanulószobába életet visz.

A bútor gyártása nagyon minőségi, ami leginkább a jó minőségű és ellenálló LTD anyagnak köszönhető, amit nagyon könnyű karbantartani. Az egyes részek szélei lekerekítettek, ezáltal csökken a balesetveszély és minden gyerek számára biztonságos.

A Lorento kollekció más bútordarabjaival kombinálható, például az ággyal, polccal vagy a komóddal. Sőt, akár teljes gyerekszoba berendezést is vehet a gyermekének - L5, L6 vagy L8.

Méretek:

- magasság 78 cm

- súlya kb 41 kg

- szélesség 96,5 cm

- mélység 96,5 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
26 vásárló
értékelte