Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek függönyök és drapériák   /   Gyerek függönyök   /   Gyerekszoba függöny Baby Ball - ecru

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Gyerekszoba függöny Baby Ball - ecru

A függönyök nagyon gyakoriak minden szobában, nem csoda, hisze idők óta védnek a hidegtől, mely az ablakon át áramolhat, de manapság inkább már csak díszítő .. többet

Ár: tól 2 589 Ft
Összesített értékelés
4.1
21 Összesített értékelés


Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6674-0 150x160 cm 2 589 Ft átmenetileg elfogyott
6674-2 250x160 cm 3 548 Ft átmenetileg elfogyott
6674-3 150x240 cm 3 411 Ft átmenetileg elfogyott

Gyerekszoba függöny Baby Ball - ecru

A függönyök nagyon gyakoriak minden szobában, nem csoda, hisze idők óta védnek a hidegtől, mely az ablakon át áramolhat, de manapság inkább már csak díszítő funkciója van. És éppen egy ilyen csodálatosan dekoratív függönyök kaphatóak kínálatunkban, mely felélénkít és kiegészít bármilyen helyiséget. 

Baby Ball függöny modern, elegáns és nagyon eredeti. Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

A Baby Ball függöny tetején speciális nyílás található a rúdkarniz számára, de a függöny csipeszelhető is, amivel szépen redőzhető. A függöny felső része szépen kiegészíti a labdácskákat.

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

- anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

Méretek:

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm

- a feltüntetett méret: szélesség x magasság

Szín: barna, egyéb szín

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.1
21 vásárló
értékelte