Gyerekszoba függöny Baby Ball - ecru

Nagyon szép színű és egyedi függöny, mely alkalmas minden helyiségbe, nem csak a gyerekszobába. .. többet

Ár: tól 2 369 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6674-0 150x160 2 369 Ft raktáron db
6674-2 250x160 3 321 Ft raktáron db
6674-3 150x240 3 083 Ft 14 napon belül db
6674-4 240x250 4 393 Ft 3 798 Ft raktáron db

Gyerekszoba függöny Baby Ball - ecru

A függönyök nagyon gyakoriak minden szobában, nem csoda, hisze idők óta védnek a hidegtől, mely az ablakon át áramolhat, de manapság inkább már csak díszítő funkciója van. És éppen egy ilyen csodálatosan dekoratív függönyök kaphatóak kínálatunkban, mely felélénkít és kiegészít bármilyen helyiséget. 

Baby Ball függöny modern, elegáns és nagyon eredeti. Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

A Baby Ball függöny tetején speciális nyílás található a rúdkarniz számára, de a függöny csipeszelhető is, amivel szépen redőzhető. A függöny felső része szépen kiegészíti a labdácskákat.

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

Anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

Méretek:

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm

Színek: ekrü

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte