Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek függönyök és drapériák   /   Gyerek függönyök   /   Gyerekszoba függöny Baby Ball - mokka

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Gyerekszoba függöny Baby Ball - mokka

A gyerekszoba gyakran különböző színű és vidám mintákkal van díszítve, hiszen ezek a gyerekekhez tartoznak. A gyerekszobába ugyancsak beszerezhető vidám, .. többet

Ár: tól 4 651 Ft
Összesített értékelés
4.6
24 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
6671-0 150x160 cm
4 651 Ft
átmenetileg elfogyott
6671-2 250x160 cm
6 780 Ft
átmenetileg elfogyott
6671-3 150x240 cm
5 317 Ft
átmenetileg elfogyott
6671-4 250x240 cm
6 914 Ft
átmenetileg elfogyott

Gyerekszoba függöny Baby Ball - mokka

A gyerekszoba gyakran különböző színű és vidám mintákkal van díszítve, hiszen ezek a gyerekekhez tartoznak. A gyerekszobába ugyancsak beszerezhető vidám, színes, modern és eredeti függöny is.

Pontosan ilyen a Baby Ball függöny. Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

A Baby Ball függöny tetején speciális nyílás található a rúdkarniz számára, de a függöny csipeszelhető is, amivel szépen redőzhető. A függöny felső része szépen kiegészíti a labdácskákat.

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

- anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm

- a feltüntetett méret szélesség x magasság

Értesítés:

Ez a termék vizualizációja, a részletek kissé eltérhetnek.

Szín: barna, egyéb szín

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
24 vásárló
értékelte