Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek függönyök és drapériák   /   Gyerek függönyök   /   Gyerekszoba függöny Baby Ball - pink

Gyerekszoba függöny Baby Ball - pink

A függöny számos szoba része és nincs ez másképp a gyermek szobájában sem. Ide többnyire olyan függöny kerül, mely színes és szép rajzfilm vagy gyermek mintája .. többet

Ár: tól 2 726 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
31 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
6669-0 150x160 cm 2 726 Ft raktáron csak 1 db db
6669-2 250x160 cm 3 822 Ft átmenetileg elfogyott
6669-4 250x240 cm 5 055 Ft átmenetileg elfogyott

Gyerekszoba függöny Baby Ball - pink

A függöny számos szoba része és nincs ez másképp a gyermek szobájában sem. Ide többnyire olyan függöny kerül, mely színes és szép rajzfilm vagy gyermek mintája van, hogy a gyerekszoba hangulatosabb és vidámabb legyen. DE ha még ilyen függönyt nem talált, akkor nem kell feltétlenül a klasszikus függönyt választani, mert dönthet a Baby Ball gyerekszoba függöny mellett is.

Amerikában hatalmas sikert aratott és most már az Ön gyermekének szobájában is ott lehet. Nagyon szép színes, könnyű, puha labdácskák, amiket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is megkedvelnek.

Minden gyerekszobába illik, de feldobhatja a játéksarkat, a játékra szolgáló termeket, óvodai osztályokat, stb. Díszíthető vele az ebédlő, a dolgozószoba vagy a háló is. A felnőttek is megtalálják ennek a gyönyörű függönynek a varázsát.

Függönyt kétféleképpen lehet feltenni: karnizsra - erre a felső nyílás szolgál vagy csipeszelni is lehet, ami lehetővé teszi a függöny redőzését. A felső rész színe szépen alkalmazkodik a golyókhoz. 

A függöny hosszát kívánság szerint lehet alakítani, különbözőképen formázható, a függöny nem rojtozódik. Minőségi alapanyagokból készül, amiknek köszönhetően hosszútávon használható.

A Baby Ball függönyök színben és szimmetriában kombinálható és ezáltal különböző kombinációk alakíthatók ki, amivel eredeti kiegészíthető nyerhető a gyerekszobába. A színek nem fakulnak ki és nem engednek, kézzel és hálóban 30 fokon mosható.

Anyaga: 80% pamut és 20% poliészter

- szélesség a karnishoz: 7 cm

- távolság a zsinórok között: 5 cm

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
31 vásárló
értékelte