Banaby.hu   »   Gyerek játékkonyhák   /   Étel konyhák   /   Reggeliző szett játékkonyhához

JELENLEG NINCS RAKTÁRON - Reggeliző szett játékkonyhához

Pici gyermeke imádja a főzést és mindent, ami vele jár? Szívesen kuktáskodik és mindegy neki, hogy egy egyszerű reggeliről vagy egy bonyolultabb ételről van .. többet

Ár: 8 413 Ft
Összesített értékelés
4.6
16 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
16093-0 Reggeliző szett játékkonyhához
8 413 Ft
átmenetileg elfogyott

Reggeliző szett játékkonyhához

Pici gyermeke imádja a főzést és mindent, ami vele jár? Szívesen kuktáskodik és mindegy neki, hogy egy egyszerű reggeliről vagy egy bonyolultabb ételről van szó? Akkor biztosan megörül annak, ha a babakonyhába beszerzi neki a reggelizőkészletet.

Egy modern és szép kiegészítő, ami segít egységessé tenni és feldobni a babakonyhát. A gyerekek ennek a készletnek is köszönhetően vendéglátósra, üzletesre játszhatnak, de főzhetnek is a családnak. Akár minden reggel finom reggelit készíthetnek. A reggelizőkészletnek egy nagy előnye van, méghozzá az, hogy az egyes darabok tépőzárral vannak összekapcsolva. A gyerekek így egyszerűen és főleg biztonságosan kipróbálhatják a szeletelést is.

Kiválóan illik minden babakonyhába, kisfiúk és kislányok egyaránt megszeretik. Ezek a játékok 3 éves kortól ajánlottak. A gyerekek ezeknek a játékoknak köszönhetően gyakorolják az ujjak és a kéz finom motorikáját.

A csomagolásban található kés, kenyér, sajt, felvágott, tojás és hal, minden, amire a gyerekeknek szükségük van ahhoz, hogy finom ételeket készítsenek.

Méretek:

- kés 12,5 cm

- kenyér 9 x 7 cm

- szalámi 13 cm

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
16 vásárló
értékelte