Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek kanapék és fotelek   /   Gyerek kanapék   /   Gyermek kanapé Cars Blue

Gyermek kanapé Cars Blue

Nagyon praktikus kanapét vásárolni a gyerekszobába. A gyerekek rajzolhatnak rá, tündérmeséket nézhetnek, játszhatnak vagy egyszerűen csak pihenhetnek. Ez a .. többet

Ár: 31 075 Ft
Feladás ideje raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.6
21 Összesített értékelés

Kód: Variáns: Ár: Elérhetőség:
4960-0 C21 +
31 075 Ft
raktáron 2-5 db
db

Gyermek kanapé Cars Blue

Nagyon praktikus kanapét vásárolni a gyerekszobába. A gyerekek rajzolhatnak rá, tündérmeséket nézhetnek, játszhatnak vagy egyszerűen csak pihenhetnek. Ez a kanapé alvóhelyként is használható gyermekei barátja számára. Hozzáadhatja gyerekszobához, játszószobához vagy sarokba. A játékautókkal ellátott gyerek kanapé kifejezetten fiúszobába való, nagyon könnyű, így a gyerek egyedül is mozgathatja. Gyorsan össze- és széthajtható is. Kiváló minőségű anyagokból készült, így a gyerekek sokáig élvezni fogják. A negyedik kiegészítő ülés lehetővé teszi a kanapén való ülés növelését vagy meghosszabbítását. Tépőzárral rögzíthető. A kanapé általában stabil, szilárd háttámlája van, és a gyerekek gond nélkül rátámaszkodhatnak. A csomag tartalmaz egy kanapét, egy kiegészítő ülést, egy babzsákot és egy kiegészítő párnát.

A kanapé huzata 100% pamutból készült, velúr hozzáadásával, amely ellenáll a szennyeződéseknek. A huzat még mosógépben mosható.

Méretek:

- magasság: 60 centiméter

- mélység: 48 centiméter

- szélesség: 98 centiméter

- hálórész: 71,5 x 160 centiméter

- habmagasság: 8 centiméter

SZÍNEK: kék

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.6
21 vásárló
értékelte