Sátor gyerekeknek - tűzoltó autó

Nagyon szép gyerek sátor, mely ideális minden gyermek számára aki szeret játszani. Ha gyermeke meghívja barátait, a szórakozás garantált hosszú órákra. Ez .. többet

Ár: 4 113 Ft
elérhetőség 14 napon belül
Kosárba
Összesített értékelés
4
0 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
13812-0 Sátor gyerekeknek - tűzoltó autó 4 113 Ft 14 napon belül db

Sátor gyerekeknek - tűzoltó autó

Nagyon szép gyerek sátor, mely ideális minden gyermek számára aki szeret játszani. Ha gyermeke meghívja barátait, a szórakozás garantált hosszú órákra. Ez remekül fejleszti gyermeke képzelőerejét.

A sátor nagyon szép, modern és hasznos is egyidőben. Minden gyermek imádni fogja, de főleg a fiúk fogják értékelni a túzoltó mintát.

A sátrat ott használhatja, ahol éppen szüksége van rá. Otthon a gyerekszobában vagy a nappaliban, a nagyinál a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. Egy gyönyörű játék, melyet imádni fog minden jövőbeli tűzoltó.

A gyermek sátor két bejárattal rendelkezik, az egyik felül található és állandóan nyitott, a második bejárat pedig a sátor hátsó részén található és be lehet csukni.

Méretek:

- magasság 70 cm

- hossza 110 cm

- szélesség 70 cm

Ha a termék nincs raktáron, akkor csak abban az esetben tudjuk garantálni a kiszállítást a karácsonyi ünnepek előtt, ha még december 1 előtt megrendelte. Köszönjük megértését.

SZÍNEK: piros
több márkát: EcoToys

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4
0 vásárló
értékelte