GYERMEKNAP > kedvezmény 8 % < Ünnepelj velünk!

Banaby.hu   »   Gyerekbútor   /   Gyerek komódok és szekrények   /   Gyerek komódok   /   Komód Tomik TO-4

MÁR NEM KAPHATÓ - Komód Tomik TO-4

Ha a gyerekszobába egy praktikus bútordarabot szeretne beszerezni, mely nem csak funkcionális, de praktikus is, akkor jó helyen keres! Bemutatjuk a szép, modern .. többet

Ár: tól 83 548 Ft
Összesített értékelés
4.3
16 Összesített értékelés

Komód Tomik TO-4

Ha a gyerekszobába egy praktikus bútordarabot szeretne beszerezni, mely nem csak funkcionális, de praktikus is, akkor jó helyen keres! Bemutatjuk a szép, modern és elegáns Tomík komódot.

A komód ideális választás, dizájnos és praktikus, valamint elegendő rakodóteret biztosít, amiből a gyerekszobában soha nincs elég. A gyerekek mindent elrakhatnak bele.

Kerülhet bele ruházat, játék, a gyerek titkos dolgai, iskolai szerek, rajzeszközök stb. A komódra lámpa, könyv és hasonló tárgyak kerülhetnek. Minden el lehet bele és rá rakni, amit csak gyermeke szeretne.

A Tomík komód kiváló minőségű alapanyagokból, fenyőfából készül, mely hosszú életet biztosít a bútornak. A bútor négy különböző színben rendelhető, így aztán válasszon olyat, mely a legjobban illik a beltérbe.

A kínálatban a következő színek találhatók: fenyő, éger, dió vagy transzparens fehér. A komódnak egyedi dizájnja van, stílusos, mely minden gyermeknek megfelel – kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Minden gyerekszobába alkalmas.

A komódhoz a Tomík kollekcióból további bútordarabokat is választhat, amivel egy komplex, egységes és szép belteret kap. Vásárolhat például ruhásszekrényt, éjjeliszekrényt, ágyat, ágyneműtartó komódot, könyvespolcot vagy íróasztalt.

Méretek:

- szélesség: 90 cm

- magasság: 95 cm

- mélység: 47 cm

Bútor variációk: tömörfából

A felhasználó képei

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.3
16 vásárló
értékelte