Januári kedvezmények AKÁR 46%-IG

Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő 05 - vidám boci

Magasságmérő 05 - vidám boci

Vásárolj a gyerekszobába egy magasságmérőt, melyen rendszeresen mérheted, hogy hogyan nő és fejlődik gyermeked. A magasságmértk manapság nagyon népszeűek és .. többet

Ár: 3 985 Ft
Eredeti ár: 4 426 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.4
16 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
867-0 Magasságmérő 05 - vidám boci 4 426 Ft 3 985 Ft raktáron csak 1 db db

Magasságmérő 05 - vidám boci

Vásárolj a gyerekszobába egy magasságmérőt, melyen rendszeresen mérheted, hogy hogyan nő és fejlődik gyermeked. A magasságmértk manapság nagyon népszeűek és ráadásul nagyon eredetiek is! Ezt az aranyos és vidám kis boci garantálan minden gyermek imádni fogja és ráadásul még több vidámságot és játékosságot hoz gyerkme szobájába. 

Ez a magasságmérő nagyon szép, vidám, eredeti és a gyermeke lelkesedni fog érte! A magasságmérő fóliából készül, mely öntapadó és félmatt, ennek köszönhetően a magasságmérő színei élénkek, tarkák, vidámak, amitől minden gyerekszoba gyönyörűbb és tökéletesebb lesz! A félmatt fólia csökkenti a fény visszatükröződést, még oldalsó nézetből is. A magasságmérő minden gyerekszobába illik, akár lányéba, akár fiúéba.

A magasságmérőt a szobában bárhová elhelyezheti, csak az Ön képzelőerején múlik, hová kerül. Engedje el fantáziáját és a gyermekével közösen találják ki, hová kerüljön a magasságmérő. A száraz és sima felületek az ideálisak. Feldobhatja vele a például a szekrényt, a falat, az ajtót, a csempét vagy más felületet! Nagyon egyszerűen rögzíthető, bármilyen felületre. Elég eltávolítani a papír a hátuljáról és felragasztani a kiválasztott helyre. Takarításkor néha-néha elég nedves ronggyal áttörölni és kész!

A magasságmérő géppel van levágva és jól ellenáll a napfénynek. Egészségre ártalmatlan és mérgező anyagokat nem tartalmazó festékkel nyomtatják. A festékek környezetbarátok és szagtalanok.

A csomagolásban jelzőket - pontokat is talál, melyekkel gyermeke aktuális magasságát bejelölheti a magasságmérőn.

- méret: 48 x 127 cm

- kariblát: 60 cm -tól egészen 140 cm -ig

MOTÍVUM: boci
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.4
16 vásárló
értékelte