Januári kedvezmények AKÁR 46%-IG

Banaby.hu   »   Dekoráció   /   Gyerek matricák   /   Gyerek magasságmérők   /   Magasságmérő - baglyocskák

Magasságmérő - baglyocskák

Lemérni a gyerek magasságát sose volt egyszerűbb! A színes, bagoly mintájú magasságmérővel gyerekjáték az egész! Bejelölhető rajta a gyerek magassága és egyben .. többet

Ár: 4 707 Ft
elérhetőség raktáron
Kosárba
Összesített értékelés
4.5
21 Összesített értékelés


Küldd tovább:
Kód: Variáns: Ár: Elérhetősége:
5617-0 Magasságmérő - baglyocskák 4 707 Ft raktáron csak 1 db db

Magasságmérő - baglyocskák

Lemérni a gyerek magasságát sose volt egyszerűbb! A színes, bagoly mintájú magasságmérővel gyerekjáték az egész! Bejelölhető rajta a gyerek magassága és egyben a gyerekszoba szép díszítőeleme is.

A kis baglyok egymásra vannak téve, ami nagyon kedvesen néz ki. A magasságmérőhöz ezen felül ingyen 30 rózsaszín címkét adunk. Ezekkel a címkékkel lehet megjelölni az utolsó mérés helyét, így a növekedés gondosan rögzíthető.

A magasságmérő fóliából készül, mely fél matt és nagyon élénk, tarka és vidám színekben pompázik. Ezzel egyidejűleg segít minimalizálni a fényvisszaverődést, méghozzá az összes látószögből. Ellenáll a napfénynek és géppel vágott.

Környezetbarát festéket használnak a nyomtatáshoz, melyeknek nincs kellemetlen szaguk és nem tartalmaznak káros anyagokat. A magasságmérőt nem muszáj csak a falra ragasztani, hanem bármilyen száraz és sima felületre, pl. szerkény, csempe, ajtó és hasonló helyekre is ragasztható.

A vidám baglyok kedvelői biztosan díjazni fogják.

Méretek:

- a magasságmérő mérete: 36 x 135 cm

- kalibrált: 60-130 cm

MOTÍVUM: baglyocska
több márkát: Mint Kitten

A felhasználó képei

fénykép hozzáadása

Fórum

A kérdései vagy értékelése

Termék vélemények

Átlagos
értékelés
4.5
21 vásárló
értékelte